close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sastera dalam Kejuruteraan Perisian 2020/2021

Sarjana Sastera darjah berguna untuk pendidikan dalam bidang yang dipilih seseorang berterusan. Mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sastera boleh melengkapkan pelajar dengan kemahiran khusus dan kepakaran dalam bidang kajian mereka pilih. Selalunya, program untuk pelajar sarjana adalah fleksibel dengan tawaran kursus mereka dan membolehkan kajian berasaskan internet. Apakah yang dimaksudkan dengan MA… Baca lebih lanjut

Sarjana Sastera darjah berguna untuk pendidikan dalam bidang yang dipilih seseorang berterusan. Mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sastera boleh melengkapkan pelajar dengan kemahiran khusus dan kepakaran dalam bidang kajian mereka pilih. Selalunya, program untuk pelajar sarjana adalah fleksibel dengan tawaran kursus mereka dan membolehkan kajian berasaskan internet.

Apakah yang dimaksudkan dengan MA Kejuruteraan Perisian? Program kejuruteraan perisian khas bertujuan untuk melatih pelajar dalam pengurusan dan kemahiran teknikal. Diperlukan dan kursus elektif mungkin termasuk topik dalam bahasa pengaturcaraan, reka bentuk perisian dan ujian, dan sistem operasi. Pelajar perlu menunjukkan kemahiran mengurus sistem masa nyata kerana mereka melaksanakan terkini dalam metodologi reka bentuk perisian untuk komputer dan peranti mudah alih. Program akan mengarahkan pelajar dalam prinsip-prinsip pengaturcaraan dan mengajar mereka kemahiran pemikiran kritikal untuk digunakan apabila menganalisis satu rangkaian komputer dan sistem operasi.Sebagai arkitek pangkalan data dan sistem perisian, pelajar akan berpeluang untuk menguji kebolehan mereka dalam praktikal amali kursus dan projek.

Jurutera perisian pertengahan kerjaya boleh mendapat manfaat daripada mendapatkan Ijazah Sarjana Sastera dalam Kejuruteraan Perisian. Sebagai pelajar meningkatkan kepakaran mereka dalam semua aspek aplikasi perisian komputer, mereka meletakkan diri mereka untuk menjadi pemimpin di jabatan-jabatan teknologi pelbagai jenis organisasi. Graduan layak untuk mara ke kerjaya membayar lebih tinggi.

Program pengajian siswazah kejuruteraan perisian adalah di lokasi-lokasi di seluruh dunia. Kos untuk program tersebut boleh berbeza-beza secara meluas, jadi adalah lebih baik untuk menghubungi pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda untuk mendapatkan maklumat yang paling up-to-tarikh pada tuisyen dan yuran.

Kerjaya untuk individu dengan MA Kejuruteraan Perisian adalah banyak dan pelbagai.Sebagai graduan berdiri di sempadan teknologi mara, mereka bersedia untuk memimpin dalam mereka bentuk dan menguruskan sistem komputer bagi syarikat-syarikat dan organisasi dalam semua sektor. Beberapa memilih jawatan dalam komputer dan pembuatan produk elektronik atau pergi untuk mentadbir jabatan teknologi maklumat untuk perubatan, ketenteraan, atau industri runcit. Graduan mungkin dapat memperoleh kedudukan daya saing dalam kerjaya di mana mereka bentuk dan perisian ujian dan kereta api organisasi dalam kecekapan penggunaan komputer dan teknologi.

Jurutera perisian dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera bersedia untuk peringkat seterusnya dalam kerjaya mereka. Jika anda berminat untuk mengikuti program ijazah dalam bidang kejuruteraan perisian, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis

北京理工大学
Beijing , China

Sapukan dalam talian Panduan 5 Langkah Anda 1.Sila log masuk Sistem OnlineApplication dari Pelajar Antarabangsa, buat akaun 2. Isi borang permohonan dalam talian (Muat naik do ... +

Sapukan dalam talian Panduan 5 Langkah Anda 1.Sila log masuk Sistem OnlineApplication dari Pelajar Antarabangsa, buat akaun 2. Isi borang permohonan dalam talian (Muat naik dokumen yang diperlukan) 3.Memberi sambutan untuk Universiti -
MA
Sepenuh Masa
English, Cina
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini