Filter
Sarjana Sastera
Jerman Schweinfurt Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Schweinfurt di Jerman 2019

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana Sastera di Amerika Schweinfurt di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Jerman
Schweinfurt
Jenis pengajian
Secara
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Program Sarjana "Kerja Sosial Antarabangsa dengan Pelarian dan Pendatang" adalah sebuah aplikasi berorientasikan, berturut-turut, dari segi kandungan dan berkongsi berori ... [+]

Program Sarjana "Kerja Sosial Antarabangsa dengan Pelarian dan Pendatang" adalah berorientasikan antarabangsa bahasa Inggeris program kajian aplikasi berorientasikan, berturut-turut, dari segi kandungan dan berkongsi.

Kursus pengajian bertujuan untuk bakal pelajar yang ingin membuat sumbangan melalui permohonan akademik kelayakan berorientasikan dalam bidang Kerja Sosial, untuk - sokongan dan memberi kuasa kepada pelarian dan pendatang dalam konteks negara, serta memupuk integrasi mereka ke dalam masyarakat tuan rumah atau pembukaan antara budaya perkhidmatan asas dan pentadbiran awam; ini terutamanya bertujuan untuk memenangi pakar-pakar asing dan latar belakang bahasa, budaya dan agama masing-masing untuk Jerman Kerja Sosial; - Mengambil dan mengatur bantuan untuk pelarian di pusat-pusat perlindungan hotspot Kesatuan Eropah atau kem-kem pelarian UNHCR di kawasan-kawasan asal dan transit dalam konteks Eropah dan antarabangsa, untuk memastikan akses yang teratur untuk melindungi pelarian dan memberikan perspektif untuk penduduk yang terjejas dalam kemudahan itu.... [-]

Jerman Würzburg Schweinfurt
March 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu