Filter
Sarjana Sastera
Jerman Pfarrkirchen Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Pfarrkirchen di Jerman 2019

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana Sastera di Amerika Pfarrkirchen di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Deggendorf Institute of Technology

Pelancongan antarabangsa menghasilkan berbilion euro setiap tahun dan masih merupakan industri terpantas. Bergantung kepada sama ada perniagaan atau keseronokan, sektor p ... [+]

Pelancongan antarabangsa menghasilkan berbilion euro setiap tahun dan masih merupakan industri terpantas. Bergantung kepada sama ada perniagaan atau keseronokan, sektor pengurusan dan acara pengurusan juga mendapat manfaat daripada - dan menambah pengalaman - pelancongan antarabangsa, dan berkait rapat dengannya. Mengambil kira kawasan berkaitan ini hanya menjadikan sektor keseluruhan lebih lumayan dan menarik.

Dalam ijazah lepasan ijazah ini, para pelajar meluaskan kepakaran mereka dan memperdalam pengetahuan mereka mengenai industri rentas dalam sektor kesihatan dan pelancongan, seperti spa, pusat pencegahan, klinik pemulihan, pusat sukan, rekreasi, pusat rekreasi dan budaya. Arah trend pelancongan global berikut akan dimasukkan ke dalam program Masters ini:... [-]

Jerman Pfarrkirchen
March 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu