Filter
Sarjana Sastera
Jerman Paderborn Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Paderborn di Jerman 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. A ijazah sarjana 's menyediakan pelajar untuk memimpin atau menguruskan. Ijazah sarjana 's juga menyediakan seseorang untuk pelbagai kegiatan melalui kajian khusus padang.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Paderborn adalah sebuah bandar di negara bahagian North Rhine-Westphalia, Jerman. Ia adalah ibu kota daerah Paderborn itu. Ia menjadi tuan rumah kepada banyak syarikat industri Jerman dan juga syarikat-syarikat teknologi maklumat. Universiti tertua dan utama di bandar adalah Universiti Paderborn.

Sarjana Sastera in Paderborn di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Program Sarjana pembelian dan pengurusan logistik * dengan siapnya "Sarjana Sastera " (MA) Menyediakan pelajar dengan baik sebelum ia ... [+]

Pengajian separuh masa untuk Ijazah Sarjana Sastera

The Master 's Ijazah Program Pembelian dan Pengurusan Logistik * Dengan Darjah "Sarjana Sastera " (MA) menyediakan pelajar dengan baik sebelum ia, dalam kedua-dua syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa fungsi eksekutif yang bertanggungjawab dalam bidang ini menganggap pembelian dan logistik. Mendalamkan anda . pendidikan perniagaan yang sedia ada dan melengkapkan pelajar dengan subjek khusus, gaji penuh teratur pengetahuan praxistauglichem Ini adalah lebih penting: kerana kemudian Mereka berhak untuk peranan yang penting sebagai penghubung antara disiplin dalam pengurusan perusahaan Untuk ini Mereka memerlukan pandangan menyeluruh perniagaan. keputusan, Mereka membangunkan melalui program induk 's. Ini kelayakan holistik semakin dalam permintaan dalam Pasaran Buruh dan Bentuk asas penting untuk pembelajaran di tempat kerja.* Pada masa ini dalam Proses Akreditasi ... [-]

Jerman Paderborn
October 2019
Sepenuh masa
31 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu