Filter
Sarjana Sastera
Jerman Ludwigsburg Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Ludwigsburg di Jerman 2019

Program dengan tajuk "Sarjana Sastera " tradisional terdiri daripada mata pelajaran seni liberal seperti falsafah, sejarah, atau sastera. Sarjana Sastera adalah program pengajian siswazah yang boleh diambil selepas ijazah yang diperolehi dalam program ijazah sarjana muda (Sarjana Muda). Sarjana Sastera program mempunyai gelaran "MA ", "Sarjana Sastera " atau "MA ".

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana Sastera di Amerika Ludwigsburg di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Jerman
Ludwigsburg
Jenis pengajian
Secara
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Tujuan program Sarjana adalah untuk memberikan pemahaman yang mendalam tentang struktur pentadbiran, undang-undang dan sosial, termasuk prosedur, dasar, ekonomi dan buday ... [+]

Tujuan program Sarjana adalah untuk memberikan pemahaman yang mendalam tentang struktur pentadbiran, undang-undang dan sosial, termasuk prosedur, dasar, ekonomi dan budaya negara-negara Anggota Kesatuan Eropah dan institusi Eropah, apabila integrasi Eropah berlangsung.

Program ijazah mengajar anda kelayakan utama teknikal, metodologi, peribadi dan sosial yang menjadikan anda berkebolehan di Eropah. Kepakaran komunikatif, undang-undang, ekonomi dan organisasi anda akan membolehkan anda bersaing dengan cekap dalam memajukan integrasi Eropah.

Siapa ahli kumpulan sasaran program Sarjana?

Kumpulan sasaran program Master "Pengurusan Pentadbiran Eropah" adalah graduan universiti untuk pentadbiran awam atau undang-undang, ekonomi atau sains sosial,... [-]

Jerman Ludwigsburg
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu