Filter
Sarjana Sastera
Jerman Freiburg Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Freiburg di Jerman 2019

Program dengan tajuk "Sarjana Sastera " tradisional terdiri daripada mata pelajaran seni liberal seperti falsafah, sejarah, atau sastera. Sarjana Sastera adalah program pengajian siswazah yang boleh diambil selepas ijazah yang diperolehi dalam program ijazah sarjana muda (Sarjana Muda). Sarjana Sastera program mempunyai gelaran "MA ", "Sarjana Sastera " atau "MA ".

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Di barat daya bandar Jerman rehat Freiburg. Ia mempunyai lombong perak di Mount Schauinsland bahawa dari segi kewangan dan ekonomi menyokong bandar. Ia adalah rumah kepada terkenal Albert Ludwig Universiti Freiburg bersama-lain pertubuhan pendidikan dan penyelidikan.

Sarjana Sastera in Freiburg di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Education Freiburg

E-LINGO sebahagian masa dua tahun lepasan ijazah program master's yang membawa kepada kelayakan dalam pengajaran bahasa Inggeris kepada pelajar muda dicampur-pembelajaran ... [+]

E-LINGO sebahagian masa dua tahun lepasan ijazah program master's yang membawa kepada kelayakan dalam pengajaran bahasa Inggeris kepada pelajar muda dicampur-pembelajaran. The E-LINGO anugerah master's juga memberikan akses kepada kursus ijazah dalam pendidikan guru dan penyelidikan di peringkat universiti.

Apa yang membuat E-LINGO khas? E-LINGO adalah program master's mantap, yang mempunyai guru berjaya berkelayakan Bahasa Inggeris untuk pelajar muda untuk lebih daripada satu dekad. Ia telah menerima ulasan yang sangat baik dan telah digunakan sebagai model untuk kursus kelayakan guru dicampur-pembelajaran yang lain.

Mengakui pengalaman kerja anda

pengalaman kerja sebelumnya adalah salah satu daripada syarat-syarat kemasukan dan membentuk 60 daripada 240 mata kredit perlu untuk memulakan program MA. ... [-]

Jerman Freiburg
October 2019
Sambilan
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu