Filter
Sarjana Sastera
Jerman Bonn Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Bonn di Jerman 2019

Program dengan tajuk "Sarjana Sastera " tradisional terdiri daripada mata pelajaran seni liberal seperti falsafah, sejarah, atau sastera. Sarjana Sastera adalah program pengajian siswazah yang boleh diambil selepas ijazah yang diperolehi dalam program ijazah sarjana muda (Sarjana Muda). Sarjana Sastera program mempunyai gelaran "MA ", "Sarjana Sastera " atau "MA ".

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Berehat di tebing Sungai Rhine di North Rhine-Westphalia, Jerman adalah Bonn. Ini adalah sebuah bandar yang mempunyai pengaruh dalam politik dan pentadbiran Jerman. Ia adalah rumah kepada Universiti Bonn, yang salah satu Universiti terbesar dan berprestij di Jerman.

Sarjana Sastera in Bonn di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Program Sarjana ialah empat semester, program sepenuh masa. Kurikulum dwibahasa menggabungkan disiplin media dan pembangunan, kewartawanan, komunikasi dan pengurusan medi ... [+]

Sarjana Sastera dalam Pengajian Media Antarabangsa

Program Sarjana ialah empat semester, program sepenuh masa. Kurikulum dwibahasa menggabungkan disiplin media dan pembangunan, kewartawanan, komunikasi dan pengurusan media. Ini adalah projek bersama bersama-sama dengan yang Hochschule Bonn-Rhein-Sieg Universiti Sains Gunaan, Universiti Bonn dan Deutsche Welle, penyiar antarabangsa Jerman yang beribu pejabat di Bonn.

Program ini unik Sarjana dijalankan dalam bahasa Jerman dan bahasa Inggeris dan dirancang untuk pelajar muda dari negara membangun dan peralihan yang mempunyai pengalaman media sebelumnya. Program ini menawarkan campuran selesa yang sukar penyelidikan, ceramah dan pengalaman praktikal dan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam komunikasi dan media industri. Sebagai media menjadi semakin ditetapkan dalam konteks global adalah penting bahawa profesional media memahami hubungan erat antara media dan kerjasama pembangunan.... [-]

Jerman Sankt Augustin Bonn
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu