Filter
Sarjana Sastera
Thailand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Thailand

Sarjana Sastera atau MA adalah ijazah sarjana biasanya diperolehi selepas program pengajian seni halus, kemanusiaan, sains sosial atau lain-lain kepekatan, sama. Program-program ini cenderung untuk bertahan satu hingga dua tahun.

Mereka yang mempunyai kepentingan dalam idea-idea besar seperti globalisasi dan hak asasi manusia kerana mereka berkaitan dengan peristiwa-peristiwa semasa antara negara-negara, negeri, syarikat multinasional dan entiti utama yang lain perlu mengambil kira pendidikan dan kerjaya dalam hubungan antarabangsa.

Thailand, secara rasmi Thailand, dahulunya dikenali sebagai Siam, adalah sebuah negara yang terletak di tengah-tengah Semenanjung Indochina di Asia Tenggara. Pantai dan pulau-pulau Thailand 's menarik berjuta-juta pelawat setiap tahun dari seluruh dunia. Sesiapa yang mempunyai ijazah empat tahun boleh mendapat pekerjaan sebagai seorang guru Bahasa Inggeris di Thailand.

Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Thailand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa, Thailand

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BAs
Webster University Thailand Campus

The Master of Arts dalam Perhubungan Antarabangsa dari Universiti Webster Thailand direka untuk memberikan pelajar pemahaman yang menyeluruh dan kesedaran kritikal isu-is ... [+]

The Master of Arts dalam Perhubungan Antarabangsa dari Universiti Webster Thailand direka untuk memberikan pelajar pemahaman yang menyeluruh dan kesedaran kritikal isu-isu global dan cabaran hubungan antarabangsa yang berkaitan, semua dalam konteks budaya dunia yang berubah-ubah.

Mendalam pembelajaran, pengalaman hidup sebenar, dan analisis kritikal adalah sebahagian daripada, struktur kursus up-to-tarikh yang dinamik dan kurikulum. Pelajar meneroka terkini teori hubungan antarabangsa melalui kajian kes dan projek khusus. Tutor yang mempunyai kepakaran dalam pelbagai bidang individu, pensyarah jemputan, dan lawatan ke organisasi antarabangsa membolehkan anda untuk membincangkan isu-isu dunia sebenar kompleks manakala menemui perspektif yang berbeza. ... [-]

Thailand Bangkok
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
15 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu