Filter
Sarjana Sastera
Singapura Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Singapura

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Bidang pengajian yang menggabungkan sains politik dengan selok-belok subjek seperti globalisasi, keganasan, kemampanan ekologi dan kewangan global yang dikenali sebagai hubungan antarabangsa. Entiti seperti bangsa, negara dan kerajaan adalah fokus utama.

 

Singapura (新加坡) adalah negeri-bandar di Asia Tenggara. Ditubuhkan sebagai koloni perdagangan British pada tahun 1819, sejak kemerdekaan ia telah menjadi salah satu di dunia "negara-negara yang paling makmur dan mempunyai dunia 's pelabuhan paling sibuk. Singapura mempunyai enam universiti kebangsaan dan umumnya yang dianggap menarik dan pertukaran pelajar dari seluruh dunia.

Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Singapura

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa, Singapura

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
SOAS University of London

Program MA / PGDip Kajian dan Diplomasi Antarabangsa (ISD) direka untuk mereka yang terlibat dalam, atau merancang untuk memulakan, kerjaya profesional yang memerlukan ke ... [+]

MA / PGDip Pengajian dan Diplomasi Antarabangsa

Tempoh: MA: Satu tahun kalendar (sepenuh masa). Dua atau tiga tahun (sambilan). PGDip: Satu tahun akademik (sepenuh masa). Dua tahun akademik sambilan).

Keperluan Kemasukan: Ijazah kehormat kelas kedua tertinggi (atau setaraf). Kami mengalu-alukan aplikasi dari individu yang akademik yang kuat dari pelbagai bidang dan latar belakang. Ia tidak semestinya perlu mempunyai ijazah pertama dalam disiplin yang berkaitan langsung dengan program ini.

Mula program: pengambilan bulan September sahaja.

Mod Kehadiran: Sepenuh Masa atau Separuh Masa.

Siapa program ini?

Program MA / PGDip Kajian dan Diplomasi Antarabangsa (ISD) direka untuk mereka yang terlibat dalam, atau merancang untuk memulakan, kerjaya profesional yang memerlukan kepakaran antarabangsa dalam persekitaran kerajaan, bukan keuntungan, korporat atau akademik.... [-]

Singapura Singapore
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu