Filter
Sarjana Sastera
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Republik Czech

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik yang dikeluarkan kepada individu yang telah menjalani kajian menunjukkan penguasaan atau pesanan tinggi gambaran keseluruhan yang dengan jurusan pengajian atau bidang amalan profesional.

Mereka yang mempunyai kepentingan dalam idea-idea besar seperti globalisasi dan hak asasi manusia kerana mereka berkaitan dengan peristiwa-peristiwa semasa antara negara-negara, negeri, syarikat multinasional dan entiti utama yang lain perlu mengambil kira pendidikan dan kerjaya dalam hubungan antarabangsa.

Republik Czech mempunyai pendidikan universiti yang mantap dan penyelidikan berasaskan. Ini telah menjadikan pembelajaran Jogja Prague salah satu kurikulum dihormati 's di Eropah kerana ia memupuk semangat kreativiti dan inovasi di kalangan pelajar.

Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa, Republik Czech

Anglo-American University

Program lulus Diplomasi Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi ini memanfaatkan sepenuhnya lokasi pusat Prague di Eropah. Komunikasi interkultur dan protokol diplomatik dite ... [+]

MA dalam Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi Program lulus Diplomasi Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi ini memanfaatkan sepenuhnya lokasi pusat Prague di Eropah. Komunikasi interkultur dan protokol diplomatik ditekankan dalam kurikulum yang disampaikan oleh fakulti pakar dan profesional antarabangsa. Pelajar belajar secara kritis menilai, menilai, dan membandingkan isu-isu dalam hal ehwal antarabangsa, undang-undang, rundingan, kerajaan, ekonomi, dan pendidikan. Globalisasi telah mewujudkan hubungan antarabangsa yang baru dan menambah dimensi baru kepada seni dan amalan diplomasi. MA dalam program Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi mengajar pelajar untuk mengenal pasti trend geopolitik, konflik dan pergerakan sosial yang mempunyai kecekapan tinggi dalam kaedah penyelidikan. Lokasi AAU di Eropah Tengah mewujudkan suasana akademik di mana pelajar dapat mengalami masalah individu dan kolaboratif dalam kelas kecil, interaktif, dan budaya yang pelbagai. Sejarah peribadi dan kebudayaan merasakan kurikulum program dan mewujudkan pendidikan yang tiada tandingan dalam Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi.... [-]

Republik Czech Prague
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu