Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Afrika Selatan

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar. Mereka yang mempunyai kepentingan dalam idea-idea besar seperti globalisasi dan hak asasi manusia kerana mereka berkaitan dengan peristiwa-peristiwa semasa antara negara-negara, negeri, syarikat multinasional dan entiti utama yang lain perlu mengambil kira pendidikan dan kerjaya dalam… Baca lebih lanjut

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Mereka yang mempunyai kepentingan dalam idea-idea besar seperti globalisasi dan hak asasi manusia kerana mereka berkaitan dengan peristiwa-peristiwa semasa antara negara-negara, negeri, syarikat multinasional dan entiti utama yang lain perlu mengambil kira pendidikan dan kerjaya dalam hubungan antarabangsa.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Afrika Selatan

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
SIT Graduate Institute
Brattleboro, Amerika Syarikat +2 Lagi

Belajar merancang dan memimpin campur tangan untuk mengubah konflik dan membina lebih banyak sistem sahaja.

Belajar merancang dan memimpin campur tangan untuk mengubah konflik dan membina lebih banyak sistem sahaja. -
MA
Online & Campus Combined
Sepenuh masa
2 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online