Filter
Sarjana Sastera
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Afrika Selatan

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Mereka yang mempunyai kepentingan dalam idea-idea besar seperti globalisasi dan hak asasi manusia kerana mereka berkaitan dengan peristiwa-peristiwa semasa antara negara-negara, negeri, syarikat multinasional dan entiti utama yang lain perlu mengambil kira pendidikan dan kerjaya dalam hubungan antarabangsa.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa, Afrika Selatan

SIT Graduate Institute

Belajar merancang dan memimpin campur tangan untuk mengubah konflik dan membina lebih banyak sistem sahaja. ... [+]

Belajar merancang dan memimpin campur tangan untuk mengubah konflik dan membina lebih banyak sistem sahaja.SorotanBelajar dari pemimpin dan inovator dalam bidang, melatih pengurus konflik dan peacebuilders selama lebih dari 25 tahun.Tinggal dalam pekerjaan anda semasa memperoleh ijazah anda.Dapatkan latihan on-the-ground dalam peralihan selepas konflik selama dua minggu di pelbagai lokasi di Afrika Selatan.Berinteraksi dengan pakar peacebuilding dari seluruh dunia di Program Peacebuilding HUBUNGAN Musim PanasKembangkan rangkaian profesional anda dengan pakar peacebuilding di luar SIT melalui perkongsian inovatif dengan dua pertubuhan keamanan dan keadilan terkemuka di AS.

Dunia memerlukan keamanan dan keadilan yang menyokong lebih dari sebelumnya. Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk mereka bentuk dan mengarahkan campur tangan yang menangani sebab-sebab dan akibat konflik yang rumit dan multi-layered dan yang dapat membantu membina keamanan yang mampan.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu