$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sastera dalam Fisioterapi di Amerika בית ברל, כפר סבא Israel

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar. Fisioterapi adalah kajian pergerakan. Pelajar fisioterapi belajar menasihati, mendidik dan memulihkan orang yang mengalami kecederaan atau sedang pulih dari pembedahan. Ahli fisioterapi juga boleh membantu orang yang mempunyai masalah kronik atau neurologi yang memberi kesan kepada per… Baca lebih lanjut

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Fisioterapi adalah kajian pergerakan. Pelajar fisioterapi belajar menasihati, mendidik dan memulihkan orang yang mengalami kecederaan atau sedang pulih dari pembedahan. Ahli fisioterapi juga boleh membantu orang yang mempunyai masalah kronik atau neurologi yang memberi kesan kepada pergerakan mereka untuk membantu meningkatkan mobiliti dan keselesaan mereka.

Israel mempunyai 8 universiti dan akademik diselia oleh Majlis Pendidikan Tinggi di Israel. Negara ini merupakan antara negara yang mempunyai kadar yang tinggi pendaftaran universiti di dunia. Mereka mempunyai hubungan yang mesra pelajar ini bukan sahaja kepada pelajar tempatan tetapi juga untuk pelajar antarabangsa.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Israel
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Beit Berl College
בית ברל, כפר סבא, Israel

Program master MAAT (MA dalam Seni Terapi) ditujukan untuk pelajar yang berminat untuk belajar terapi seni visual untuk ijazah sarjana, dengan sijil terapis.

Program master MAAT (MA dalam Seni Terapi) ditujukan untuk pelajar yang berminat untuk belajar terapi seni visual untuk ijazah sarjana, dengan sijil terapis. -
MA
English, Bahasa Ibrani