Filter
Sarjana Sastera
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Fesyen di Poland

Ijazah MA atau sarjana dirancang untuk pelajar yang telah menamatkan ijazah sarjana muda dan yang memerlukan atau mahu kajian mendalam dalam mata pelajaran yang mereka pilih. Program-program ini biasanya mengambil masa antara satu dan dua tahun dan mungkin diperlukan untuk pekerjaan tahap yang lebih tinggi.

Apakah yang dimaksudkan dengan MA di Fesyen di Poland? ijazah yang ditawarkan oleh sekolah-sekolah seni dan universiti biasa, dan banyak mengambil pendekatan antara disiplin untuk memahami dunia fesyen dan reka bentuk. Beberapa ceramah yang menjurus ke arah teori fesyen. Pelajar sering bekerja individu dan usaha sama pada projek dan mengambil kursus reka bentuk pakaian, jahit berjenama terkenal lukisan fesyen, fesyen dan budaya popular dan banyak lagi. Pada selesai ijazah sarjana, siswazah yang sering akan mempunyai portfolio projek reka bentuk untuk menunjukkan kepada majikan yang berpotensi atau boleh terus projek untuk perkembangan lanjut.

ijazah sarjana menggabungkan kursus satu sebelum ini dalam fesyen, seni, dan reka bentuk dan mengambil ia ke tahap yang seterusnya dengan persediaan yang lengkap untuk dunia pekerjaan dalam industri fesyen atau untuk pengajian lanjutan di lapangan.

Kos MA dalam fesyen bergantung kepada sekolah atau universiti yang menawarkan ijazah, tempoh kursus, dan bahan-bahan yang salah satu keperluan untuk membeli untuk menyiapkan projek. Sebilangan pelajar mungkin layak mendapat peluang bantuan kewangan seperti pinjaman pelajar, geran, biasiswa dan kajian kerja.

Mereka yang melengkapkan MA yang dalam fesyen boleh digunakan dalam industri dalam pelbagai kapasiti. Kerja-kerja untuk pereka besar atau kecil, menjadi pembeli untuk kedai-kedai jabatan atau dressers tingkap atau boleh menceburi kerjaya dalam bidang kewartawanan fesyen. graduan lain boleh membuka butik atau memulakan talian fesyen mereka sendiri manakala mempamerkan dan menjual reka bentuk asal mereka.Menganjurkan pertunjukan fesyen, mewujudkan blog fesyen berorientasikan dan filem-filem pendek mungkin pilihan lain untuk siswazah.

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Fesyen, Poland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Arts in Poznan

Jabatan scenography di Fakulti Seni Bina dan Reka Bentuk terdiri daripada lima studio reka bentuk, yang menjalankan reka bentuk antara disiplin dan kerja pendidikan seni ... [+]

Sarjana Sastera (MA) dalam Peringkat Design & Design Fashion

&nbsp

Jabatan scenography di Fakulti Seni Bina dan Reka Bentuk terdiri daripada lima studio reka bentuk, yang menjalankan reka bentuk antara disiplin dan kerja pendidikan seni ditujukan membentuk sedar dan bertanggungjawab identiti visual 'stage'-persekitaran yang terdekat. Peringkat Design dan rekaan fesyen sebagai pengkhususan rujuk mewujudkan 'ruang sekala' (teater, studio TV, pameran, pertunjukan, cermin mata, perarakan dan lain-lain).

&nbsp

&nbsp

Program Peringkat Design (scenography)

&nbsp

Jabatan scenography di Fakulti Seni Bina dan Reka Bentuk terdiri daripada lima studio reka bentuk yang menjalankan reka bentuk antara disiplin dan kerja pendidikan seni ditujukan membentuk sedar dan bertanggungjawab identiti visual 'stage'-persekitaran yang terdekat.... [-]

Poland Poznań
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu