MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Guildford United Kingdom

MA adalah ijazah sarjana dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan program pengajian kemanusiaan atau seni halus mata pelajaran seperti sejarah, komunikasi, falsafah, teologi atau Bahasa Inggeris. Sarjana Muda Sastera biasanya memerlukan kerja kursus, penyelidikan dan peperiksaan bertulis.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Terbaik Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Guildford di UK

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Guildford Filter

MA Ekonomi

University of Surrey
MA
Okt 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
22 Jul 2021
English
Kampus

Ekonomi membentuk dunia kita, dari inflasi dan kadar pengangguran, menerusi implikasi Brexit dan harga susu. MA dalam Ekonomi kami akan memberi anda peluang untuk meneroka sub ...

Baca lebih lanjut