MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Republik Czech

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. A ijazah sarjana 's menyediakan pelajar untuk memimpin atau menguruskan. Ijazah sarjana 's juga menyediakan seseorang untuk pelbagai kegiatan melalui kajian khusus padang.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu bidang hibrid di mana profesional terlatih dalam kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Analisis sejarah dan memahami prinsip-prinsip ekonomi, bersama-sama dengan pengetahuan kewangan, dasar awam dan topik perniagaan lengan pakar dalam membuat cadangan jangka pendek dan panjang.

 

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Republik Czech

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Republik Czech Filter

Sarjana Sastera dalam Penyelidikan Ekonomi

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
MA
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Satu program sarjana gaya tinggi AS yang direka untuk pelajar yang berminat dalam ekonomi moden. Program ini terdiri daripada dua tahun kursus yang melengkapkan pelajar dengan ...

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Pengajian Ekonomi dan Politik Antarabangsa

Charles University, Faculty of Social Sciences (FSS)
MA
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Kajian Ekonomi dan Politik Antarabangsa (IEPS) adalah kajian pasca siswazah (MA) yang dimodelkan pada prinsip-prinsip program PPE gaya Oxford yang merupakan antara konsep pend ...

Baca lebih lanjut