MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Bayreuth Jerman

MA adalah ijazah sarjana dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan program pengajian kemanusiaan atau seni halus mata pelajaran seperti sejarah, komunikasi, falsafah, teologi atau Bahasa Inggeris. Sarjana Muda Sastera biasanya memerlukan kerja kursus, penyelidikan dan peperiksaan bertulis.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Terbaik Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Bayreuth di Jerman

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Bayreuth Filter

MA dalam Falsafah & Ekonomi

University of Bayreuth (Universit├Ąt Bayreuth)
MA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

Jabatan Falsafah dan Ekonomi menawarkan Program Sarjana terkemuka dan unik dalam Falsafah & Ekonomi di Eropah. P&E akan memberi anda pendidikan yang ketat dalam bidang ...

Baca lebih lanjut

MA dalam Sejarah & Ekonomi

University of Bayreuth (Universit├Ąt Bayreuth)
MA
<
Sepenuh Masa
<
4 semester
English
Kampus

Program Sarjana Sejarah & Ekonomi menawarkan pendidikan interdisipliner dalam sejarah dan ekonomi yang pada masa ini adalah satu-of-a-kind di Jerman. Gabungan unik ini mem ...

Baca lebih lanjut