MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Thessaloniki Yunani

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu bidang hibrid di mana profesional terlatih dalam kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Analisis sejarah dan memahami prinsip-prinsip ekonomi, bersama-sama dengan pengetahuan kewangan, dasar awam dan topik perniagaan lengan pakar dalam membuat cadangan jangka pendek dan panjang.

 

Greece membangunkan sistem pendidikan mereka dengan pendidikan yang lebih tinggi di bahagian atas. Lebih 40% daripada semua orang Yunani hidup di Athens dan ada juga di mana peluang yang terbaik untuk mengejar tahap pendidikan yang lebih tinggi adalah. Bersempadan dengan Albania, Macedonia, Bulgaria dan Turki, Greece adalah mutiara pelancong dengan salah satu pantai di dunia 's yang hebat.

Bandar Thessaloniki adalah yang kedua terbesar di negara ini dan rumah kepada lebih daripada 790,000 penduduk. Ia adalah salah satu hab komersial paling penting Greece dan memainkan peranan yang penting dalam ekonomi secara keseluruhan. Ia menjadi tuan rumah kepada universiti terbesar di negara ini di kalangan institusi-institusi lain.

Terbaik Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Thessaloniki di Greece

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Thessaloniki Filter

Ma dalam seni, undang-undang dan ekonomi

International Hellenic University (IHU)
MA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
14 bulan
English
Kampus

MA dalam Seni, Undang-undang dan Ekonomi bertujuan untuk meneroka dan menonjolkan saling bergantung fungsi antara seni, undang-undang dan ekonomi. Penekanan khusus akan dileta ...

Baca lebih lanjut