MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Columbia Amerika Syarikat

Sarjana Sastera atau MA adalah ijazah sarjana biasanya diperolehi selepas program pengajian seni halus, kemanusiaan, sains sosial atau lain-lain kepekatan, sama. Program-program ini cenderung untuk bertahan satu hingga dua tahun.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu disiplin yang memberi tumpuan kepada kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Pakar dilatih untuk memahami kedua-dua bagaimana tindakan dan trend massa individu menjejaskan ekonomi. Ramai pakar dalam bidang mata pelajaran tertentu seperti dasar awam, ekonomi perniagaan dan tingkah laku pengguna.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Columbia adalah masyarakat yang terdiri daripada 10 dirancang serba lengkap kampung-kampung, yang terletak di Howard County, Maryland, Amerika Syarikat.

Terbaik Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Columbia di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Columbia Filter

Sarjana Sastera dalam bidang ekonomi

University of South Carolina Darla Moore School of Business
MA
<
Sepenuh Masa
<
3 semester
Kampus

Jualan dan ramalan hasil, analisis pasaran trend, model-semua ekonometrik kemahiran ini adalah berasaskan ekonomi digunakan. Mereka juga antara kemahiran yang paling dicari da ...

Baca lebih lanjut