MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Los Angeles Amerika Syarikat

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik yang dikeluarkan kepada individu yang telah menjalani kajian menunjukkan penguasaan atau pesanan tinggi gambaran keseluruhan yang dengan jurusan pengajian atau bidang amalan profesional.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Selain menjadi tuan rumah kepada legenda Hollywood, Los Angeles adalah bandar kedua terbesar di Amerika Syarikat dan yang terbesar di negeri California. Ia telah menjadi tuan rumah Sukan Olimpik permainan dua kali sebelum dan dibahagikan kepada 80 daerah dan kawasan-kawasan perumahan. Bandar ini adalah rumah kepada tiga universiti awam dan pelbagai institusi lain.

Terbaik Sarjana Sastera dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Los Angeles di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Los Angeles Filter

Ijazah Sarjana Sastera dalam bidang ekonomi (ma)

California State University Los Angeles - College of Business and Economics
MA
<
Sepenuh Masa
Kampus

Kurikulum ijazah terdiri daripada teras serta dua pilihan: Ekonomi Global dan Ekonomi Kewangan.

Baca lebih lanjut

MA dalam bidang Ekonomi

California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics
MA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Kampus

Jabatan itu adalah sebahagian daripada College terkenal Perniagaan dan Ekonomi di kampus utama. Ia mempunyai fakulti sepenuh masa 30 yang aktif dalam pengajaran dan penyelidik ...

Baca lebih lanjut