MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik di UK

MA atau Sarjana Muda Sastera diperolehi oleh pelajar selepas tamat program satu hingga dua tahun belajar Sejarah, Bahasa Inggeris atau lain-lain seni halus atau subjek kemanusiaan. Kajian MA yang paling sering campuran penyelidikan dan kerja kursus.

Satu program MA dalam Ekonomi Politik adalah satu program yang sangat baik jika anda berminat untuk bagaimana institusi membentuk tingkah laku ejen politik. Ia juga menyediakan anda dengan pandangan yang bernas bagaimana keputusan politik mempengaruhi pasaran dan ekonomi keseluruhan dan sebaliknya.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik di UK

1 Hasil dalam Ekonomi Politik, United Kingdom Filter

MA Ekonomi Politik Antarabangsa

Leeds Beckett University
MA
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Memperoleh pemahaman yang komprehensif mengenai kesan globalisasi dan cabaran proses penyerahan integrasi ekonomi yang lebih mendalam.

Baca lebih lanjut