close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik di Amerika Leeds United Kingdom

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah. ekonomi politik menggabungkan dua disiplin untuk memberi tumpuan kepada perdagangan, pemasaran, dan industri yang berkaitan dengan undang-undang dan peraturan-peraturan. Ia boleh menggabun… Baca lebih lanjut

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

ekonomi politik menggabungkan dua disiplin untuk memberi tumpuan kepada perdagangan, pemasaran, dan industri yang berkaitan dengan undang-undang dan peraturan-peraturan. Ia boleh menggabungkan sejarah dan falsafah untuk menganalisis trend dan kesan kerajaan terhadap kestabilan kewangan sesebuah negara.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Leeds adalah di West Yorkshire, dengan kira-kira setengah juta warga. Bandar ini mempunyai tiga kolej dan tiga universiti dengan sejumlah 250 ribu pelajar yang membuat separuh daripada penduduk di bandar ini. Ia telah dipilih sebagai Universiti UK Best Destinasi oleh kajian dalam akhbar The Independent.

Terbaik Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik di Amerika Leeds di UK

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Leeds Beckett University
Leeds , United Kingdom

Memperoleh pemahaman yang komprehensif mengenai kesan globalisasi dan cabaran proses penyerahan integrasi ekonomi yang lebih mendalam.

Memperoleh pemahaman yang komprehensif mengenai kesan globalisasi dan cabaran proses penyerahan integrasi ekonomi yang lebih mendalam. -
MA
Sepenuh Masa
Separuh masa
English
Jan 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini