MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik di Switzerland

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Sebagai ekonomi yang lebih disambungkan pada pasaran global, pakar yang diperlukan untuk menganalisis kesan yang mengawal faktor dan peraturan-peraturan yang ada di industri dan pengedaran barangan dan perkhidmatan. ekonomi politik menumpukan kepada mendidik pelajar mengenai perkara ini dan isu-isu lain yang berkaitan ekonomi dengan sains politik.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik di Switzerland

1 Hasil dalam Ekonomi Politik, Switzerland Filter

Sarjana Sastera dalam Ekonomi dan Ekonomi Wang dan Pembangunan

Franklin University Switzerland
MA
18 Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
12 bulan
English
Kampus

Membangunkan pemahaman kritikal mengenai isu-isu yang timbul daripada percubaan untuk "memikirkan semula" ekonomi selepas krisis global, dan merangka masalah baru dalam dunia ...

Baca lebih lanjut