MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik di Amerika Claremont Amerika Syarikat

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik yang dikeluarkan kepada individu yang telah menjalani kajian menunjukkan penguasaan atau pesanan tinggi gambaran keseluruhan yang dengan jurusan pengajian atau bidang amalan profesional.

Dengan mengambil pendekatan antara disiplin, bidang ekonomi politik menangani sistem ekonomi, pasaran dan industri serta strategi pentadbiran dan perancangan yang direka untuk mengawal mereka. Pelajar boleh mencari kajian ganjaran ini sebagai negara bergerak ke arah ekonomi global tetapi juga perlu mencari jalan untuk menyelesaikan perbezaan kerajaan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Claremont terkenal dengan institusi pendidikan yang banyak yang menjadikannya tempat yang hebat untuk graduan ijazah yang bercita-cita dunia. Ia juga digelar "Kota Pokok dan PhD ini".

Terbaik Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik di Amerika Claremont di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Ekonomi Politik, Claremont Filter

Sarjana Sastera dalam Ekonomi Politik Antarabangsa (MAIPE)

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
MA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Kampus

Graduan akan dilatih dalam alat analisis yang paling kerap permintaan untuk menganalisis trend dan isu-isu dalam ekonomi politik antarabangsa

Baca lebih lanjut