Filter
Sarjana Sastera
China Shandong Shandong Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Shandong di China 2019

MA atau Sarjana Muda Sastera diperolehi oleh pelajar selepas tamat program satu hingga dua tahun belajar Sejarah, Bahasa Inggeris atau lain-lain seni halus atau subjek kemanusiaan. Kajian MA yang paling sering campuran penyelidikan dan kerja kursus.

Pendidikan cina lebih tinggi selama beberapa tahun telah dipilih sebagai salah satu yang terbaik di kalangan negara-negara Asia. Negara ini mempunyai lebih 150 kedua-dua universiti awam dan swasta milik pengedaran di semua wilayah cina. Pendidikan yang lebih tinggi berasaskan penyelidikan.

Sarjana Sastera di Amerika Shandong di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MA
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

Ocean University of China

Kolej Seni Liberal, Kewartawanan dan Komunikasi di OUC menawarkan program ini Sarjana Pengajian China untuk pelajar antarabangsa dengan minat yang mendalam di China yang ... [+]

Ocean University of China (OUC) merupakan sebuah universiti komprehensif yang menawarkan kursus-kursus dalam bidang Sains, Kejuruteraan, Agronomi, Ekonomi, Liberal Arts, Pharmaceutics, Pengurusan, Undang-undang, dan Pendidikan. OUC telah diluluskan sebagai salah sebuah universiti utama negara dengan "Projek 985" dan "Projek 211". OUC terletak di bandar pantai yang indah Qingdao, ke-29 Pelayaran Olimpik Regatta, pada 2008, sebuah resort musim panas yang terkenal dan bandar pelancongan bersejarah yang menarik pemandangan yang indah dan iklim sederhana.

Kajian China

Kolej Seni Liberal, Kewartawanan dan Komunikasi di OUC menawarkan program ini Sarjana Pengajian China untuk pelajar antarabangsa dengan minat yang mendalam di China yang berharap untuk meluaskan kajian sebelum mereka atau pengalaman China, dan bagi mereka yang mungkin mempunyai pendedahan sedikit ke China dalam pelajaran setakat ini dan adalah terhad oleh keupayaan bahasa Cina mereka. Ia juga bertujuan untuk melengkapkan maju, kakitangan khusus dengan pemahaman yang canggih dan komprehensif China.... [-]

China Qingdao
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu