Sarjana Sastera dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika South West England United Kingdom

Terbaik Sarjana Sastera dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika South West England United Kingdom

Biologi dan Sains Hayat

Sarjana Sastera atau MA adalah ijazah sarjana biasanya diperolehi selepas program pengajian seni halus, kemanusiaan, sains sosial atau lain-lain kepekatan, sama. Program-program ini cenderung untuk bertahan satu hingga dua tahun.

Biologi & Sains Hayat merangkumi semua aspek kajian organisma hidup, dari memahami gen untuk menguruskan ekosistem. Anda boleh belajar: Sains anatomi; Haiwan, Tumbuhan dan Sains Alam Sekitar; Biologi Molekul dan Sel; dan Fisiologi.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Terbaik Sarjana Sastera dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika South West England di UK

Baca lebih lanjut

Ma Pengurusan Perniagaan Kuda

Hartpury College, University of West England
Campus Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom Gloucester + 1 lagi

Melalui gabungan teras modul perniagaan tulen dibangunkan oleh yang dihormati Bristol Business School dan kuda perniagaan modul tertentu, program-program ini [+]

Pengurusan MA / PgCert / PGDip Equine Perniagaan

Melalui gabungan modul perniagaan tulen teras yang dibangunkan oleh Business School Bristol yang dihormati dan perniagaan modul tertentu kuda, program-program ini telah direka untuk membangunkan pemahaman mengenai industri kuda. MA ini juga akan membantu anda mengenal pasti peluang-peluang kerjaya yang ada di dalam industri dari perspektif pengurusan perniagaan.

Sepanjang program ini kita membincangkan peranan ekuestrian sebagai sukan, menganalisis struktur industri ekuin di peringkat nasional dan antarabangsa, dan membahaskan isu-isu semasa yang berkaitan dengan pembangunan strategik industri ekuin.

Sebagai pelajar lepasan ijazah Pengurusan Perniagaan Equine, anda akan diberikan tutor akademik yang yang ada untuk menyediakan anda dengan nasihat dan sokongan sepanjang penginapan anda Hartpury. Sokongan untuk kemahiran belajar pascasiswazah juga boleh didapati semasa tempoh induksi.... [-]