Filter
Sarjana Sastera
Australia Western Australia Broome Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Broome di Australia 2019

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

Selain menjadi seorang pelancong dan bandar mutiara, Broome tidak ketinggalan dari segi pendidikan. The Broome kolej komuniti misalnya secara meluas diiktiraf dalam membentuk kehidupan manusia di Broome.

Sarjana Sastera di Amerika Broome di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Australia
Western Australia
Broome
Jenis pengajian
Secara
The University of Notre Dame Australia

Teologi sentiasa diadakan tempat di dalam kehidupan dan misi masyarakat Kristian. Kepentingan pusat kepada kehidupan masyarakat berasal dari fakta ... ... [+]

Sarjana Sastera - Kajian Teologi (Kerja Kursus)

&nbsp

Teologi sentiasa diadakan tempat di dalam kehidupan dan misi masyarakat Kristian. Kepentingan pusat kepada kehidupan masyarakat berasal daripada fakta bahawa ia adalah melalui Teologi bahawa Jemaat datang untuk memahami kepercayaan mereka dan menjelaskan bahawa kepercayaan kepada orang lain.

Pendidikan di Teologi Oleh itu, adalah amat diperlukan untuk pembangunan seseorang iman kerana ia adalah pusat untuk menjalankan semua kementerian, meletakkan dan ditentukan, diarahkan ke arah kepada komunikasi dan perkongsian iman itu.

Ia meneroka, antara lain, isu-isu penting seperti sifat Allah, jenis Allah menyatakan kepada kita di dalam Yesus Kristus, sifat jati diri dan umat manusia, asal-usul manusia dan takdir, masyarakat Kristian dan kehadiran Tuhan dengan kami kini dalam Roh.... [-]

Australia Fremantle Broome Sydney
January 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu