Sarjana Sastera di Armenia

Terbaik Sarjana Sastera di Armenia 2019

Sarjana

MA atau Sarjana Muda Sastera diperolehi oleh pelajar selepas tamat program satu hingga dua tahun belajar Sejarah, Bahasa Inggeris atau lain-lain seni halus atau subjek kemanusiaan. Kajian MA yang paling sering campuran penyelidikan dan kerja kursus.

Pendidikan yang lebih tinggi di Armenia mempunyai tiga tahap iaitu pendidikan ijazah sarjana muda dipanggil yang mengambil 4 tahun, diikuti dengan pengajian 2 tahun di jawatan hakim. Tahap terakhir adalah yang belajar di perguruan lepasan ijazah yang sering mengambil sejumlah 3 tahun sebelum tamat pengajian.

Sarjana Sastera di Armenia

Baca lebih lanjut

Sarjana Sastera dalam pengajaran bahasa inggeris sebagai bahasa asing

American University of Armenia
Campus Sepenuh masa September 2019 Armenia Yerevan

Program ini komited kepada pembangunan lestari dalam kecemerlangan akademik dan kesarjanaan, siasatan percuma, kepimpinan, integriti dan perkhidmatan kepada masyarakat. Lebih khusus lagi, Jabatan berusaha untuk: [+]

Kenyataan Misi

Program ini komited kepada pembangunan lestari dalam kecemerlangan akademik dan kesarjanaan, siasatan percuma, kepimpinan, integriti dan perkhidmatan kepada masyarakat. Lebih khusus lagi, Jabatan berusaha untuk: 1) memenuhi keperluan pendidikan semakin ramai guru bahasa Inggeris dengan menawarkan kedua-dua Sijil dan Masters 'dalam Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TEFL), 2) memenuhi keperluan akademik bakal pelajar membuat persediaan untuk pengajian siswazah di AUA dengan menyediakan arahan dalam Bahasa Inggeris untuk General Tujuan Program, dan 3) penyelidikan angkat bagi pembangunan profesional fakulti dan pelajar.

Dua tahun Master AUA Sastera dalam Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing Program (MA TEFL) adalah ijazah profesional yang bertujuan untuk menyediakan guru-guru Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing untuk sekolah-sekolah dan kolej. Graduan biasanya bekerja di sekolah-sekolah dan universiti sebagai pengajar, pereka kurikulum dan penilai penguasaan bahasa. program ini juga menawarkan sijil siswazah: Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (C-TEFL). Kurikulum program ini rapat mengikuti kehendak dan piawaian kursus sama dan korban ijazah di institusi di Amerika Syarikat dan amalan terbaik antarabangsa.... [-]