Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat Texas San Antonio

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika San Antonio di Amerika Syarikat 2019

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

San Antonio adalah sebuah bandar, yang dinamakan sempena Saint Anthony Padua. Tuan rumah lebih daripada 31 institusi pengajian tinggi lebih 100,000 pelajar. Teater Arrieson Sungai, Aztec di Sungai, Fiesta Noche del Rio dan istana filem adalah tarikan utama di bandar ini. "

Sarjana Sastera di Amerika San Antonio di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MA

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Texas
San Antonio
Jenis pengajian
Secara
Our Lady of the Lake University Online

Sarjana Sastera dalam Kaunseling kami di Universiti Lake Lake dibina di atas kurikulum yang sejajar dengan Piawaian CACREP dan menawarkan tiga pakar khusus dalam Kaunseli ... [+]

Dapatkan penguasaan kemahiran yang diperlukan untuk mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya dengan Sarjana Seni dalam Kaunseling dalam talian Our Lady of the Lake University . Program ini mempunyai kurikulum yang sejajar dengan Piawaian Akreditasi Kaunseling dan Program Pendidikan Berkaitan (CACREP) dan menawarkan tiga spesialisasi khusus kerjaya:

Kaunseling Sekolah Membantu pelajar dari segala usia mendapat pendidikan yang terbaik dengan menilai dan mencari penyelesaian kepada masalah tingkah laku dan pembelajaran umum, menggalakkan kesihatan psikologi, dan melaksanakan perancangan pembangunan kerjaya yang berkesan. Jumlah jam kredit: 48Kaunseling Kesihatan Mental Klinikal Membantu pelanggan semua peringkat umur dan budaya mengatasi cabaran kesihatan emosi mereka sebagai kaunselor kesihatan mental klinikal dalam amalan swasta, pesakit luar atau agensi pesakit luar, kerajaan, dan kemudahan bukan kerajaan, atau organisasi masyarakat. Jumlah jam kredit: 60Kaunseling Pemulihan Klinikal Meningkatkan kehidupan penduduk yang terdedah seperti warga tua, veteran, mereka yang menderita penyakit kronik dan kecacatan, dan memulihkan penagih, dan membantu menghubungkan mereka dengan peluang pekerjaan baru dan meningkatkan kemahiran vokasional mereka. Jumlah jam kredit: 60Sediakan untuk PersijilanPengkhususan Kaunseling Sekolah kami menyediakan anda untuk memohon pensijilan Kaunseling Sekolah Texas serta pensijilan kaunseling sekolah di banyak negeri lain. *Kaunseling Kesihatan Mental dan Kaunseling Kaunseling Pemulihan Klinikal menyediakan anda untuk memohon sebagai pelatih LPC dan menyediakan 60 jam kredit latihan dan pendidikan yang diperlukan. *Pengkhususan Kaunseling Pemulihan Klinikal juga menyediakan anda untuk memohon untuk menjadi Kaunselor Rehabilitasi Bersertifikat (CRC).... [-]
Amerika Syarikat San Antonio
September 2019
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu