Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat New York Schenectady Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Schenectady di Amerika Syarikat 2019

Program dengan tajuk "Sarjana Sastera " tradisional terdiri daripada mata pelajaran seni liberal seperti falsafah, sejarah, atau sastera. Sarjana Sastera adalah program pengajian siswazah yang boleh diambil selepas ijazah yang diperolehi dalam program ijazah sarjana muda (Sarjana Muda). Sarjana Sastera program mempunyai gelaran "MA ", "Sarjana Sastera " atau "MA ".

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Sarjana Sastera di Amerika Schenectady di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
New York
Schenectady
Jenis pengajian
Secara
Clarkson University Graduate School

Mulakan Sarjana Seni Universiti Clarkson dalam Pengajaran satu tahun program sekarang, bermula pada bulan Jun dengan program musim panas intensif kami yang direka untuk m ... [+]

Mulakan Sarjana Seni Universiti Clarkson dalam Pengajaran satu tahun program sekarang, bermula pada bulan Jun dengan program musim panas intensif kami yang direka untuk mengajar calon guru untuk mengajar.

Kejatuhan ini, mulakan alt = "latihan magang, lulusan Mei, mendapat pensijilan guru Negeri New York dan bersedia untuk memulakan alt =" mengajar sepenuh masa dalam masa satu tahun sahaja.

Gunakan gelar anda untuk mengajar orang lain apa yang anda ketahui dan mengilhami ahli sains masa depan, jurutera, ahli matematik, ahli teknologi dan pakar bahasa. Clarkson menawarkan kemasukan dipercepat dan pilihan biasiswa diperluas untuk pelajar memulakan program pada bulan Jun.

... [-]
Amerika Syarikat Schenectady
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu