Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat New York Saratoga Springs Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Saratoga Springs di Amerika Syarikat 2019

Sarjana Sastera atau MA adalah ijazah sarjana biasanya diperolehi selepas program pengajian seni halus, kemanusiaan, sains sosial atau lain-lain kepekatan, sama. Program-program ini cenderung untuk bertahan satu hingga dua tahun.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Saratoga Springs terletak di Saratoga County, Amerika Syarikat. Mata air mineral adalah perkara yang paling tahu tentang bandar ini. Bersama-sama dengan empat tahun dan dua tahun sarjana muda dan program pasca siswazah, institusi pendidikan tinggi di bandar yang menawarkan ijazah bersekutu.

Sarjana Sastera di Amerika Saratoga Springs di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Empire State College, State University of New York

Sarjana Sastera dalam Dasar Sosial direka untuk pengamal, pengurus dan pentadbir di awam dan swasta, untuk keuntungan sektor bukan keuntungan yang ingin mengetahui lebih ... [+]

Sarjana Sastera dalam Dasar Sosial direka untuk pengamal, pengurus dan pentadbir di awam dan swasta, untuk keuntungan sektor bukan keuntungan yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana untuk membuat dasar sama ada kerajaan atau organisasi yang lebih berkesan dan.

&nbsp

Pelajar dalam program siswazah Dasar Sosial sering terlibat atau berminat untuk memahami dan memperbaiki dasar yang memberi kesan kepada kehidupan pekerjaan kakitangan rakan-rakan, kehidupan orang-orang organisasi mereka berkhidmat, dan komuniti mereka.

&nbsp

Dalam program ini anda membina kemahiran dalam pembuatan dasar, pelaksanaan dan analisis dan membangunkan pemahaman yang lebih besar daripada sambungan antara, negeri, tempatan dan organisasi dasar persekutuan dan proses dasar. ... [-]

Amerika Syarikat Saratoga Springs
September 2019
Sambilan
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Empire State College, State University of New York

Ia direka untuk membuat anda lebih berkesan dalam kedudukan anda sekarang dan untuk menyediakan anda untuk tanggungjawab yang lebih besar atau kedudukan baru yang menanga ... [+]

Sarjana Sastera dalam tenaga kerja dan kajian dasar direka untuk ahli kesatuan, profesional sumber manusia, penimbangtara, pendidik, wartawan, aktivis politik, peguam, dan mereka yang terlibat dalam kerajaan atau industri swasta. Walaupun program ini memberikan latar belakang dalam hubungan Amerika buruh, sejarah buruh, undang-undang buruh dan rundingan secara kolektif, tumpuan utama adalah kepada masalah dan dasar-dasar yang dihasilkan oleh perubahan dalam ekonomi global, teknologi, tenaga kerja dan tempat kerja semasa.

Bagi pelajar yang mencari kemajuan kerjaya, program ini juga bertujuan untuk meningkatkan kecekapan dan peluang kerjaya profesional anda dengan mengukuhkan kemahiran komunikasi, analisis dan kepimpinan anda.... [-]

Amerika Syarikat Saratoga Springs
September 2019
Sambilan
15 
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu