Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat Virginia Richmond Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Richmond di Amerika Syarikat 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. A ijazah sarjana 's menyediakan pelajar untuk memimpin atau menguruskan. Ijazah sarjana 's juga menyediakan seseorang untuk pelbagai kegiatan melalui kajian khusus padang.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Bandar Richmond, terletak di sepanjang garis kejatuhan James River adalah ibu kota negeri Virginia, Amerika Syarikat. Beberapa kemudahan pendidikan tinggi berkhidmat bandar. Bandar ini terkenal dengan kolej-kolej teknikal dan terkenal.

Sarjana Sastera di Amerika Richmond di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Virginia Commonwealth University School of Business

Graduan Sarjana Sastera dalam bidang Ekonomi akan mempunyai pengetahuan dan pengalaman untuk memenuhi syarat untuk pelbagai dan berkembang pesat jawatan penganalisis dala ... [+]

Sarjana Sastera dalam bidang Ekonomi

mengenai

Graduan Sarjana Sastera dalam bidang Ekonomi akan mempunyai pengetahuan dan pengalaman untuk memenuhi syarat untuk pelbagai dan berkembang pesat jawatan penganalisis dalam sektor swasta atau awam. Graduan akan menjadi amat sesuai untuk jawatan yang memerlukan kedua-dua kemahiran pemodelan dan pengalaman yang luas dalam analisis dan tafsiran firma peringkat, industri, atau data makroekonomi.

Satu ciri unik program ini adalah urutan teras tiga kursus dalam ekonometrik digunakan. Kursus-kursus ini menekankan penggunaan teknik pemodelan dan analisis data walaupun pengenalan kes dan projek. Melalui kursus-kursus ini pelajar memperoleh pengetahuan kerja mengenai perisian statistik up-to-tarikh yang kuat dan pengalaman yang luas dalam bekerja dengan pelbagai set data sebenar.... [-]

Amerika Syarikat Richmond
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu