Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat Michigan Grand Rapids Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Grand Rapids di Amerika Syarikat 2019

Sarjana Sastera atau MA adalah ijazah sarjana biasanya diperolehi selepas program pengajian seni halus, kemanusiaan, sains sosial atau lain-lain kepekatan, sama. Program-program ini cenderung untuk bertahan satu hingga dua tahun.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Rumah untuk presiden ke-38 Amerika Syarikat Gerald Ford, dan 188,000 penduduk, Grand Rapids merupakan sebuah bandar yang terletak di sebelah barat Michigan. Kedudukan kedua terbesar di negeri ini, bandar ini menempatkan beberapa kolej dan universiti di dalam sempadannya. Pelbagai ijazah, sarjana, dan program-program PhD dalam teknologi dan biologi ditawarkan di sini antara lain.

Sarjana Sastera di Amerika Grand Rapids di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Aquinas College

Sarjana Seni dalam program Mental Health Mental Clinical Counseling di Aquinas College telah ditubuhkan untuk memenuhi peningkatan permintaan para profesional kesihatan m ... [+]

Mengapa Kaunseling Kesihatan Mental Klinikal Belajar?

Yang Sarjana Seni dalam Kaunseling Kesihatan Mental Klinikal program ijazah di Aquinas College telah ditubuhkan untuk memenuhi peningkatan permintaan para profesional kesihatan mental. Menurut Biro Statistik Buruh, jumlah pekerjaan baru bagi Kaunselor Profesional Berlesen dijangka meningkat sebanyak 39% berbanding bilangan semasa pada tahun 2025.

"Ia sangat luar biasa bagi saya bahawa saya boleh membina asas kaunseling yang berkualiti tetapi juga meluangkan masa bersama individu yang mencari matlamat set yang serupa. Saya gembira untuk mengatakan bahawa pelajar dan profesor ini menjadi seperti keluarga kecil. Dan ini adalah dua daripada banyak sebab mengapa saya suka Aquinas. "... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu