Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat Kentucky Murray Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Murray di Amerika Syarikat 2019

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Sarjana Sastera di Amerika Murray di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Murray State University

Kurikulum Murray State University Master of Arts dalam Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain (TESOL) adalah berdasarkan panduan yang dikembangkan oleh T ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Kurikulum Murray State University Master of Arts dalam Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain (TESOL) adalah berdasarkan panduan yang dikembangkan oleh TESOL, sebuah organisasi profesional antarabangsa, dan pada program yang diiktiraf di institusi lain. Ia mempunyai arahan dan pengalaman yang menyumbang secara langsung kepada kecekapan linguistik, pedagogi bahasa, penilaian, dan budaya.

MA di TESOL ditawarkan oleh Jabatan Bahasa Inggeris dan Falsafah Kolej Kemanusiaan dan Seni Halus . Fakulti yang disediakan oleh doktor dalam bidang linguistik, pengajaran bahasa kedua, dan bidang yang berkaitan berfungsi sebagai pengajar program. Jawatankuasa Penasihat TESOL terdiri daripada pengarah program TESOL, ketua Bahasa Inggeris dan Falsafah, dan fakulti TESOL.... [-]

Amerika Syarikat Murray
May 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu