MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera di Amerika Garland di Amerika Syarikat 2020

Ijazah Sarjana, biasanya dikenali sebagai MA, adalah ijazah lanjutan tahan sekurang-kurangnya satu tahun dan kadang-kadang dua tahun, mereka diajar darjah biasanya memerlukan beberapa kajian sebenar. MA adalah nama yang paling biasa bagi Ijazah Sarjana dan sering digunakan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Garland, Texas adalah rumah bandar untuk lebih 200,000 penduduk ranking antara bahagian atas seratus bandar-bandar ramai penduduk di Amerika Syarikat Bandar ini mempunyai sejumlah besar perpustakaan berkhidmat kolej awam yang besar dan universiti swasta di sini di kalangan institusi-institusi lain. Pelbagai program dalam perniagaan dan pengurusan ditawarkan antara lain.

Sarjana Sastera di Amerika Garland di Amerika Syarikat

Hasil Filter

MAdalam Pembangunan Profesional

Amberton University
MA
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
Kampus

Program ini membolehkan pelajar untuk memilih tiga puluh jam (30) kredit kursus daripada disiplin perniagaan, komunikasi, kaunseling, tingkah laku manusia, dan psikologi.

Baca lebih lanjut