Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat Texas Garland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Garland di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana, biasanya dikenali sebagai MA, adalah ijazah lanjutan tahan sekurang-kurangnya satu tahun dan kadang-kadang dua tahun, mereka diajar darjah biasanya memerlukan beberapa kajian sebenar. MA adalah nama yang paling biasa bagi Ijazah Sarjana dan sering digunakan.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Garland, Texas adalah rumah bandar untuk lebih 200,000 penduduk ranking antara bahagian atas seratus bandar-bandar ramai penduduk di Amerika Syarikat Bandar ini mempunyai sejumlah besar perpustakaan berkhidmat kolej awam yang besar dan universiti swasta di sini di kalangan institusi-institusi lain. Pelbagai program dalam perniagaan dan pengurusan ditawarkan antara lain.

Sarjana Sastera di Amerika Garland di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Texas
Garland
Jenis pengajian
Secara
Amberton University

Program ini membolehkan pelajar untuk memilih tiga puluh jam (30) kredit kursus daripada disiplin perniagaan, komunikasi, kaunseling, tingkah laku manusia, dan psikologi. ... [+]

Sarjana Sastera (MA) dalam bidang Pembangunan Profesional menyediakan kurikulum disiplin menyeluruh yang membolehkan pelajar untuk memilih tiga puluh jam (30) kredit kursus daripada disiplin perniagaan, komunikasi, kaunseling, tingkah laku manusia, dan psikologi. Program ijazah ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk mereka bentuk program antara disiplin pengajian yang membawa bidang siasatan bersama-sama dalam gabungan unik yang tidak ditawarkan sebagai program di Universiti. Peluang kerjaya yang berbeza-beza dan bergantung kepada kepekatan kursus telah dipilih oleh pelajar dan en-dapat setiap pelajar untuk meningkatkan matlamat kerjaya masa depan. Contoh peluang kerjaya termasuk komunikasi, pasukan projek, sains sosial, dan pengurusan. ... [-]

Amerika Syarikat Garland