Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat Florida Tampa Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Tampa di Amerika Syarikat 2019

MA adalah ijazah sarjana dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan program pengajian kemanusiaan atau seni halus mata pelajaran seperti sejarah, komunikasi, falsafah, teologi atau Bahasa Inggeris. Sarjana Muda Sastera biasanya memerlukan kerja kursus, penyelidikan dan peperiksaan bertulis.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Tampa Bay adalah sebuah bandar pelancongan di Florida terkenal dengan pemandangan lautan dan pantai yang indah. Tampa adalah rumah kepada beberapa universiti dan penduduk Amerika Latin yang besar.

Sarjana Sastera in Tampa di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Florida Southern College

Master of Arts dinamik kami dalam Pengajaran direka untuk mereka yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang akademik yang ingin mencapai pensijilan guru atau sedang ... [+]

Sarjana Seni dalam Pengajaran

Adakah anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam Seni? Adakah anda ahli biologi mencari kerjaya kedua? Adakah anda suka matematik dan mahu berkongsi semangat anda?

Master of Arts dinamik kami dalam Pengajaran direka untuk mereka yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang akademik yang ingin mencapai pensijilan guru atau sedang mengajar dengan sijil sementara.

Program Pengajian Utama Florida

Di Florida Southern College , anda boleh mendapat ijazah MAT yang sangat dihargai di salah satu program pengajian siswazah terbaik di AS - dengan kos yang berpatutan. Dikenali untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran canggih untuk guru-guru yang berpengalaman, berpengalaman, tahap ini akan memberi anda kesan positif dalam kelas, sekolah, dan komuniti anda. Perkongsian dengan sekolah-sekolah tempatan memberikan peluang untuk latihan dan membantu penempatan pekerjaan setelah menyelesaikan ijazah.... [-]

Amerika Syarikat Lakeland Tampa
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu