MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera di Amerika Miami di Amerika Syarikat 2020

MA atau Sarjana Muda Sastera diperolehi oleh pelajar selepas tamat program satu hingga dua tahun belajar Sejarah, Bahasa Inggeris atau lain-lain seni halus atau subjek kemanusiaan. Kajian MA yang paling sering campuran penyelidikan dan kerja kursus.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Miami adalah kerusi daerah Miami-Dade County, terletak di Pantai Atlantik di selatan Florida. Miami menduduki tempat ketujuh di seluruh Amerika Syarikat apabila kita bercakap mengenai enrolmen pelajar per kapita. Miami juga dikenali program profesional bukan keuntungan dan keuntungan.

Sarjana Sastera di Amerika Miami di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Seni dalam Pengurusan Seni

EduPlanet
MA
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Mengalami dan memahami ekonomi kreatif, dasar budaya dan amalan terbaik semasa dalam pengurusan seni profesional.

Baca lebih lanjut

Sarjana Seni dalam Pengeluaran Filem dan Televisyen

EduPlanet
MA
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
12&nbsp;-&nbsp;24 bulan
08 Nov 2020
English
Kampus

Dibangunkan sebagai pengeluar / pengarah program faktual dan memperluaskan kemahiran kreatif dan pengetahuan teknikal anda. Dengan perbincangan oleh profesional industri dan a ...

Baca lebih lanjut