Filter
Sarjana Sastera
Amerika Syarikat Massachusetts Cambridge

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Cambridge di Amerika Syarikat 2019

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Cambridge di Massachusetts dinamakan selepas Universiti Cambridge di England. Ia mempunyai 2 universiti di dunia yang paling diiktiraf. Ia sangat terkenal dengan usaha akademik dengan banyak kolej dan universiti.

Sarjana Sastera di Amerika Cambridge di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Massachusetts
Cambridge
Jenis pengajian
Secara
Cambridge Graduate University

Cambridge Graduate University direka untuk menyediakan pemimpin global dengan alat-alat, rangkaian, persefahaman global, dan logik kewujudan memberi impak global abad ke- ... [+]

Filem, Televisyen & Digital Media Pentadbiran Program

&nbsp

Cambridge Graduate University direka untuk menyediakan pemimpin global dengan alat-alat, rangkaian, persefahaman global, dan logik kewujudan memberi impak global abad ke-21. Sebagai sebahagian daripada misi itu, Cambridge Graduate University menyediakan kedua-dua satunya universiti kampus global di dunia 's, dan Sarjana dan Doktor Falsafah Ijazah Filem, Televisyen & Program Media Digital. Program ini menyediakan pengetahuan global, rangkaian berprestij dan kemahiran canggih untuk Filem, Televisyen & Media Digital profesional, seperti penulis yang berjaya, penerbit, pengarah, editor, cinematographers, wartawan, animator, pendidik, dan eksekutif.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge