MASTERSTUDIES

Sarjana Sastera di Amerika Palo Alto di Amerika Syarikat 2020

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik yang dikeluarkan kepada individu yang telah menjalani kajian menunjukkan penguasaan atau pesanan tinggi gambaran keseluruhan yang dengan jurusan pengajian atau bidang amalan profesional.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Lembah Silikon dikenali sebagai seorang yang di tengah-tengah ledakan teknologi di California. Bandar ini telah berada di puncak pencapaian teknologi sejak abad ke-20 awal. Bandar ini mempunyai kedekatan dengan beberapa universiti di negara ini terbaik.

Sarjana Sastera di Amerika Palo Alto di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Sastera dalam bidang psikologi transpersonal (dalam kampus)

Sofia University
MA
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Master Sofia Universiti Sastera dalam Transpersonal Psikologi (MATP) Ijazah adalah program dua tahun di kampus diwujudkan untuk membolehkan anda untuk melibatkan diri dalam pe ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Sastera dalam bidang psikologi kaunseling

Sofia University
MA
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Masters Sofia dalam kurikulum Psikologi Kaunseling memenuhi keperluan latihan klinikal pendidikan dan pra-ijazah untuk kedua-dua Perkahwinan Berlesen dan Therapists Keluarga ( ...

Baca lebih lanjut