Dengan kami, anda boleh menjadi jenis pereka grafik yang boleh bertindak balas terhadap situasi sebenar dengan wawasan kreatif dan artistik, yang dalam bidang mereka boleh membayangkan dan mencipta kerja yang tinggi.

Semasa kursus kami, anda boleh menjadi seorang artis pereka grafik yang dapat bertindak balas terhadap situasi sebenar dan memberikan penyelesaian kreatif dan artistik, dan siapa yang mampu membuat dan melaksanakan kerja yang berkualiti tinggi di setiap platform kerja

Kami adalah program yang fleksibel dengan perspektif yang segar; kekuatan kita berada dalam minda terbuka kita. Dengan bantuan guru-guru akademik kami yang diakui, kami dapat memberi anda peluang untuk mencari gaya individu anda sendiri. Dalam kursus ini, kami akan membangunkan kemahiran penyelesaian masalah yang praktikal dan berfungsi dengan fokus pada reka bentuk, dan kami berusaha untuk membantu anda membuka penyelesaian inovatif anda secara individu dan juga dalam satu pasukan. Kami menanti anda dalam suasana yang hebat di mana karya kreatif anda dapat terurai melalui kursus bersepadu mengajar pemikiran reka bentuk moden dalam persekitaran pasukan.

PROGRAM INI DIPERLUKAN UNTUK ANDA

Sekiranya anda bersimpati dan kreatif, pekerja pasukan yang baik dan mempunyai sikap kritikal. Tidak kira anda lulus dalam bidang lain, anda boleh mengubah kerjaya dan memilih latihan kami.

MATA PELAJARAN TERAS

Estetika, Teori Penciptaan Imej Progresif, Pengajian Seni, Penyelidikan Reka Bentuk Grafik, Teknik Grafik Pencetakan, Komunikasi Visual, Reka Bentuk Reka Bentuk, Reka Bentuk Grafik Media Baru, Bengkel Reka Bentuk Grafik, Reka Bentuk Bersepadu, Reka Bentuk Generatif, Persekitaran dan Kebudayaan Berkelanjutan, Reka Bentuk Eksperimen, Visualisasi, Komunikasi Visual, Infographic, Infodesign

PROSPEK KERJAYA

  • Artis individu,
  • Pengarah Seni, Pereka Grafik di agensi kreatif,
  • Illustrator, editor gambar, pengarah Art, Typographer,
  • Pereka web dalam studio berjenama sederhana dan bercetak dalam talian, perusahaan kreatif-eksekutif.

Pengkhususan

  • Seni grafik
    • Jika anda ingin mencipta gaya ekspresif seni anda sendiri dan ingin menyelam jauh ke dalam dunia ilustrasi, kartun, reka bentuk buku dan reka bentuk poster, reka bentuk buku di mana anda boleh menggunakan kemahiran manual yang cemerlang, pilih pengkhususan Seni Grafik kami!

KELAYAKAN YANG DISEDIAKAN DALAM SIJIL IJAZAH

Pereka grafik

Ketua program

Péter Maczó, Profesor, Pereka Grafik, Typographer

EKSEKUTIF PROFESIONAL

Gyula Július DLA, Profesor Madya, Eksekutif Profesional, Artis Visual pemenang Anugerah Munkácsy

"Apa yang menjadi seperti pelajar program ini? Mungkin perkataan pertama yang masuk ke dalam fikiran saya ialah: rajin. Saya rasa bersenang-senang, saya suka atmosfera, saya suka menghabiskan masa di universiti tetapi pada masa yang sama, saya perlu bekerja keras kerana ia bukan sesuatu yang mudah diambil, ia tidak mudah. Saya sudah mengalami apa yang menjadi pelajar Metropolitan semasa kursus Reka Bentuk Grafik saya dan bagaimana komuniti hebat dan memberi inspirasi, para guru adalah profesional yang hebat untuk seseorang yang kreatif, dan itu hanya sempurna. Bagaimanapun reka bentuk grafik MA adalah satu lagi langkah ke arah "nada profesional lebih banyak", ia hanya satu lagi tahap keseriusan yang memerlukan jumlah kerja yang betul dan lebih sedikit lagi.

Terdapat banyak peluang untuk mempamerkan dan menguji kebolehan saya, pertandingan dan sebagainya. Kami juga bersenang-senang, pasti, para pelajar biasanya mengakhiri hari bersama di kafe, bar, masih bercakap tentang idea atau hanya mengerikan. "
Barbara Zsidek, pelajar dari program MA Design Graphic kami dari Hungary

"Pereka grafik bertanggungjawab untuk mesej itu, juga untuk kualiti seni dan estetiknya. Lebih-lebih lagi, pereka grafik juga harus bergantung kepada faktor sosial dan ekologi. Bagaimanakah mesej itu memberi kesan kepada kami? Apakah jenis bahan yang diperlukan untuk "pakej" yang baik? Apa kesannya terhadap alam sekitar? Kami berhasrat untuk memperkenalkan pelajar kami kepada bengkel yang diinterpretasikan (yang sentiasa diinterpretasikan) dalam grafik yang selalu bereksperimen, di mana - menggabungkan teknik penciptaan imej tradisional dan moden - kita akan dapat mengubah dunia. "
Gyula Július DLA, Profesor Madya, Eksekutif Profesional, Artis Visual pemenang Anugerah Munkácsy

Program diajar dalam:
  • English
  • Hungary

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Budapest Metropolitan University »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
3,500 EUR
setiap semester untuk pelajar bukan EU; 2 700 € / semester untuk pelajar EU
Deadline
Permintaan Maklumat
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
End Date

Welcome to Budapest Metropolitan University