"Pertubuhan hari ini dipengaruhi oleh perkembangan dalam perdagangan antarabangsa, ekonomi, dan persekitaran kewangan dan mereka perlu memasukkan perubahan ini ke dalam proses membuat keputusan mereka. Pengurus hari ini harus mematuhi persekitaran global yang begitu kompetitif dengan lebih berhati-hati dan membuat keputusan lebih cepat dan lebih tepat. Atas sebab ini, keperluan bagi pengurus yang akan mengikuti perubahan pesat dalam persekitaran perdagangan dan kewangan antarabangsa semakin meningkat. "

Pelajar yang akan lulus dari Program Sarjana Perdagangan dan Kewangan Antarabangsa akan mempunyai latar belakang kewangan yang kukuh dan dapat memahami penerapan teori ke dalam amalan dan menilai interaksi antara proses perdagangan global yang komprehensif dan persekitaran ekonomi dan kewangan antarabangsa. Pelajar yang memasuki program tersebut hendaklah mempunyai ijazah sarjana muda dari fakulti ekonomi dan sains pentadbiran atau fakulti perniagaan. Kemasukan graduan dari bidang yang sama akan diputuskan oleh Lembaga Institut atas cadangan Jabatan.

Graduan jabatan selain daripada yang dinyatakan atau bidang yang sama perlu melengkapkan Program Kekurangan. Program ini terdiri daripada Pengantar Perniagaan, Pengantar Ekonomi dan Prinsip kursus Perakaunan. Kursus-kursus yang akan diambil di dalam program ini akan diputuskan oleh Lembaga Institut atas syor Jabatan mengikut keperluan pelajar individu.

Program ini direka bentuk sebagai tesis dan bukan tesis dalam bahasa Turki. Pelajar perlu melengkapkan 30 jam kredit yang sepatutnya terdiri daripada 15 jam kredit kursus wajib.

Program diajar dalam:
  • English
Yasar University

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh Yasar University »

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 10, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
9,000 USD
untuk program yang lengkap
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date