Objektif program pengajian

Objektif latihan ini adalah untuk menyediakan pakar untuk sektor perusahaan dan bukan keuntungan, yang mempunyai pengetahuan profesional yang luas dan bersepadu mengenai kemahiran pengurusan. Para graduan kursus dapat menganalisis, mengembangkan, mengatur, mengawal dan mengurus prosedur di organisasi sektor swasta dan sektor nirlaba. Mereka dapat mengenali, menganalisa dan menyelesaikan masalah yang muncul ketika mereka menggunakan kategori pembelajaran individu dan teratur yang diperoleh dan memanfaatkan kemampuan mereka untuk inovasi dan pemikiran kreatif. Terdapat kemungkinan untuk belajar di bidang pengkhususan dalam dua semester terakhir kursus (Konsultasi Perniagaan, Pengurusan Sumber Manusia dan Pembangunan Organisasi). Mereka juga memperoleh asas pengetahuan yang sesuai untuk meneruskan pengajian mereka di bingkai Ph.D. latihan. Kursus ini juga termasuk lawatan ke perniagaan nasional dan multinasional supaya para pelajar dapat memperoleh pengetahuan praktikal mengenai kajian pengurusan.

Keperluan minimum untuk kemasukan

  • 60 kredit bidang pengajian yang berkaitan
  • dalam kes kredit 30-59, pemohon perlu mengambil peperiksaan tambahan dalam 2 semester pertama kursus MA
  • dalam kes kredit 0-29, pemohon perlu belajar selama 2 semester PRIOR ke kursus MA untuk mengumpulkan 60 kredit (kajian tambahan)

Lokasi kursus: Gödöllő / Hungary

Keperluan bahasa: Sijil tahap B2, sijil mengenai kajian dalam bahasa Inggeris atau dokumen rasmi mengenai mengkaji subjek dalam bahasa Inggeris atau mengambil ujian dalam talian Universiti

Yuran Kursus Persediaan

  • Kursus Persediaan Bahasa Inggeris (2 semester): 2300 EURO / semester
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Szent István University »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
3,000 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan