MA dalam Pengajian Makanan

Umum

Penerangan Program

126444_IMG_1380.jpg

Kajian Sistem, Budaya dan Dasar Makanan di New York City

Program ijazah sarjana pertama di AS yang menumpukan kepada biasiswa makanan, Pengajian Makanan di NYU Steinhardt mempekerjakan pendekatan dari kemanusiaan dan sains sosial dan mempersiapkan Anda untuk menganalisis sistem makanan Amerika sekarang, sambungan globalnya, dan alternatif lokal. Anda akan mengkaji pendekatan budaya, politik, ekonomi, alam sekitar, dan geografi untuk makanan dalam konteks tempatan, bandar dan global.

Program sarjana 40 seni kredit ini memerlukan 19 kredit dalam kursus mandatori yang merangkumi sistem, budaya dan dasar makanan, serta komponen penyelidikan. Di luar keperluan ini, anda boleh mengambil 21 kredit dalam mod pengkhususan (dasar / advokasi, perniagaan / keusahawanan sosial, analisis media / budaya), yang membolehkan anda menggali lebih mendalam tentang minat anda.

Misi kami adalah untuk mengkaji cara-cara di mana individu, masyarakat, dan masyarakat menghasilkan, mengedarkan, dan menggunakan makanan. Bandar-bandar di pusat aliran orang, hasil, dan produk media, adalah lokasi utama penyiasatan kami.

Mengapa Kajian Makanan NYU?

 • Belajar dari yang terbaik. Fakulti kami, pemimpin terkemuka dalam bidang mereka, mengajar dan mentor pelajar, sambil secara aktif melakukan penyelidikan untuk terus bertunang.
 • Dapatkan akses dalaman. Setelah mendaftarkan, para pelajar mengkaji dengan profesional makanan yang berfungsi sebagai tambahan dan pensyarah tamu dan dialu-alukan oleh syarikat pengeluaran makanan, organisasi makanan tanpa keuntungan, penerbit, perhubungan awam dan firma pemasaran, majalah, pengedar makanan, pengeluar makanan, dan institusi pendidikan.
 • Belajar di luar negara. Kami menawarkan kerja kursus global - dan program pengajian - di laman web seperti Paris, Hong Kong, Puerto Rico, dan Puebla, bagi para pelajar untuk mendapatkan pengalaman mendalam dalam konteks antarabangsa.
 • Akan dicabar. Pelajar belajar secara experientially, mengambil kursus teras dan pengkhususan, serta pilihan antara disiplin dalam Steinhardt, Sekolah Perniagaan Stern, Sekolah Wagner Perkhidmatan Awam, Sekolah Siswazah Seni dan Sains, atau Sekolah Seni Tisch.
 • Dapatkan ke hadapan. Kami membantu pelajar yang berminat mencari latihan dalam pelbagai bidang pekerjaan yang berpotensi dan meletakkan mereka di tempat di mana mereka boleh membangunkan kemahiran baru dan bekerjasama dengan bakal majikan.
 • Dapatkan kemahiran praktikal. Program ini memberikan penekanan kepada perkembangan pemikiran kritis dan penyelidikan yang menyediakan pelajar untuk situasi yang mereka hadapi dalam profesion.

Apa yang anda akan pelajari

 • Bagaimana menerapkan pendekatan interdisipliner untuk memahami aspek budaya, politik, dan ekonomi sistem makanan.
 • Bagaimana untuk mendemonstrasikan pengetahuan anda untuk membincangkan isu-isu fasih yang berkaitan dengan kedaulatan makanan, kelestarian, etika, dan budaya.
 • Bagaimana untuk menilai dasar yang membentuk landskap makanan, menangani soalan-soalan ekuiti dan memelihara nilai budaya.

Sediakan kerjaya dalam:

 • Dasar dan advokasi
 • Analisis media, sosial, dan budaya
 • Akademik dan penyelidikan
 • Perniagaan dan keusahawanan sosial
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Baca Ringkas