MA International Sport

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

MA International Sport

Program ijazah sarjana untuk kerjaya teratas dalam sukan dan pengurusan acara. MBA Pelengkap di Sekolah Siswazah Real Madrid.

Sukan dan acara utama boleh menjejaskan emosi. Sukan itu

Di University of Applied Sciences Europe , kami mendidik pelajar kami dari hari ke hari untuk menjadi pengurus di bidang Sukan, Acara, dan Pengurusan Pemasaran. Anda boleh mengharapkan kehadiran khusus, seperti seminar dan projek dengan rakan kongsi dari perniagaan, sukan, dan akademik. Di samping itu, program tuan ini mudah digabungkan dengan pekerjaan kedua, kerana kuliah kami berlangsung antara Rabu petang hingga petang Sabtu.

Semester opsyenen di luar negara di Sekolah Siswazah Real Madrid (Universidad Europea de Madrid) menyediakan anda dengan ijazah MBA percuma tanpa kehilangan masa, menawarkan anda pandangan yang paling dekat di salah satu kelab bola sepak paling berjaya di dunia. Selain dari profil antarabangsa, persekitaran tidak formal adalah sempurna untuk mewujudkan kenalan untuk merancang dan menentukan jalan masa depan anda.

Universiti kami memberi tumpuan kepada pembangunan anda. Itulah sebabnya kami mengajar dalam kumpulan pembelajaran kecil dan dalam suasana mesra dan peribadi. Anda akan diajar oleh pensyarah terkenal dengan latar belakang dalam sukan dan pengurusan acara. Anda akan belajar di sebuah kampus yang terletak di tengah-tengah, dilengkapi dengan teknologi terkini, dan dikenali dengan watak antarabangsa dan berbahasa Inggeris.

Di University of Applied Sciences Europe , anda juga mendapat kemungkinan untuk secara aktif membentuk pengajian dan laluan kerjaya anda. Bergantung pada matlamat kerjaya peribadi anda, anda akan memilih pengkhususan anda sendiri dan memilih dari pelbagai subjek disiplin. Latihan dan sijil eksekutif khas memenuhi syarat anda secara optimum untuk tugas kepimpinan masa depan. Program-program yang diajarkan di universiti kami juga termasuk projek-projek praktikal dengan rakan perniagaan teratas dan lawatan lapangan pilihan (contohnya ke Silicon Valley) yang akan mempersiapkan Anda dengan sempurna untuk pasaran kerja esok.

Di samping itu, anda boleh menggabungkan dua program Master di University of Applied Sciences Europe : dengan tiada atau hanya satu semester tambahan, anda boleh melengkapkan Sukan Antarabangsa

Fakta:

Apa yang membuatnya luar biasa untuk belajar di University of Applied Sciences Europe

University of Applied Sciences Europe adalah diiktiraf oleh negara, telah dianugerahkan pada beberapa kesempatan dan di seluruh dunia menerajui pendekatan antarabangsa.

Di universiti kami, anda belajar dalam kumpulan kecil. Ini menjamin anda sokongan individu dan hubungan peribadi kepada profesor. Pensyarah kami adalah pakar dalam bidang mereka.

Anda akan melihat pendekatan praktikal kami dari semester pertama. Pelbagai kursus membolehkan anda menentukan kandungan pelajaran anda sendiri. University of Applied Sciences Europe menawarkan peralatan moden seperti rasuk di semua bilik, kolam mac dan banyak lagi.

Latihan magang dan / atau semester di luar negara adalah mandatori dan projek dan lawatan memberikan anda peluang untuk mendapatkan rangkaian dalam perniagaan. Sebagai contoh, satu semester di luar negara di Sekolah Siswazah Real Madrid termasuk gelaran akademik pelengkap adalah kemungkinan yang sangat disyorkan.

Bekerja semasa waktu belajar anda

Kami mahu kajian anda sesuai dengan sempurna ke dalam hidup anda. Itulah sebabnya kursus tersebut dijadualkan pada hari Rabu petang hingga Jumaat dan / atau petang Sabtu. Itulah cara kami ingin membolehkan keserasian bekerja sambilan semasa belajar sepenuh masa.

Tetapi kerana ia adalah kursus pengajian sepenuh masa, persediaan dan kerja susulan tidak boleh dilupakan.

Pilihan kerjaya anda dengan ijazah dalam Sukan

Dari bola sepak hingga ke fesyen, konsert untuk pameran perdagangan - peristiwa hidup membentuk dunia dan mempunyai kepentingan ekonomi yang besar. Program ijazah sarjana, dengan fokus antarabangsa, idealnya mempersiapkan anda untuk peranan pengurusan dalam cabang-cabang acara sukan dan acara yang berkembang pesat. Sebagai pengurus sukan dan acara, anda hamil, menyusun, dan menilai dunia pengalaman emosi yang membangkitkan semangat dan menyentuh orang - dan juga kejayaan ekonomi.

  • Pengurusan sukan, industri barangan sukan
  • Pemasar hak sukan, ejen pemain, penganjur kejohanan
  • Media sukan
  • Pasaran tiket, industri perhotelan
  • Konvensyen sukan dan pameran perdagangan
  • Studio kecergasan, akademi bola sepak
  • Penyedia pelancongan sukan
  • Pengurusan sukan perbandaran

Master of Arts (MA) membolehkan anda melanjutkan pengajian ke Ph.D. kajian yang membawa kepada kedoktoran, mungkin sebagai keperluan untuk pengajaran atau kedudukan penyelidikan di universiti dan institusi lain.

Program - kursus, projek, semester di luar negara

Kemahiran utama yang diperlukan untuk sukan, acara, dan pengurusan pemasaran adalah keupayaan untuk berkomunikasi, berfikir secara interdisipliner, dan memimpin satu pasukan. Di samping itu, Pengurusan Sukan Antarabangsa diarahkan ke arah peranan kepimpinan dalam sukan, manakala Pengurusan Acara Antarabangsa memberi tumpuan kepada perancangan dan peranan organisasi. Pengurusan Pemasaran Antarabangsa melengkapi kedua-dua perkara ini.

Untuk mengukuhkan fokus vokasional, program ini telah dibangunkan bersama dengan pakar dari Ernst

Untuk menyediakan anda lebih lanjut untuk tugas-tugas pengurusan syarikat yang beroperasi secara global, Pengalaman Antarabangsa disatukan ke dalam pengajian anda. Untuk melengkapkan Pengalaman Antarabangsa dengan berjaya seseorang boleh memilih antara unsur-unsur yang berlainan dengan prinsip modular, yang boleh dalam bentuk Sekolah Musim Panas / Musim Sejuk, semester di luar negara, skim kerja atau pelajar. Anda akan mengetahui lebih banyak maklumat semasa acara maklumat kami.

Semua kelas dijalankan dalam bahasa Inggeris. Semester opsyen di luar negara berlaku di Sekolah Siswazah Real Madrid pada semester kedua. Dengan memilih pilihan ini, anda boleh mendapatkan ijazah akademik tambahan di samping ijazah induk anda di University of Applied Sciences Europe tanpa melanjutkan tempoh pengajian (ijazah antarabangsa pelengkap):

MBA dalam Pengurusan Sukan di Madrid

"Sukan, Acara, dan pengurusan Pemasaran adalah disiplin dengan tuntutan eksklusif dan eksklusif kepada pengurus. Program pengajian menyediakan kelayakan yang disediakan dalam arti keusahawanan untuk keperluan masa kini dan masa depan aktiviti pengurusan kanan atau kegiatan keusahawanan yang bekerja di rumah atau di luar negeri. "
Prof. Dr. Uwe Freimuth, Pengurus Program

href = "https://www.masterstudien.de/MA-International-Sport-und-Event-Management/Deutschland/UEurope/

Tarikh Akhir Kemaskini Og 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Baca lebih lanjut

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Baca Ringkas
Berlin , Iserlohn , Hamburg + 2 Lagi Kurang