MA Berkomunikasi Dasar Ekonomi

Umum

Penerangan Program

Campuran dasar ekonomi yang menarik dan komunikasi pengetahuan ekonomi, MA ini akan melatih anda untuk memahami bagaimana pengetahuan ekonomi digunakan di dunia moden.

Graduan akan mahir dalam bertindak antara ahli ekonomi dan orang ramai.

The

Siapa yang patut memohon

Program ini mungkin tepat untuk anda jika anda berminat untuk membangunkan kerjaya sebagai pembuat dasar, wartawan, bekerja di organisasi NGO atau antarabangsa.

Struktur

Dasar Ekonomi Berkomunikasi MA terdiri daripada sepuluh kursus teras yang dipelajari secara sepenuh masa dalam satu tahun akademik, atau separuh masa selama dua tahun akademik.

Kursus ini terdiri daripada: Prinsip Mikroekonomi, Awam

Mengajar

Dasar Ekonomi Berkomunikasi MA akan diajar oleh Ivy-League dan profesor terkemuka.

Ijazah sarjana akan dihantar terutamanya melalui seminar, tidak lebih daripada 10 orang, dan tutorial individu.

Pelajar yang mendaftar sepenuh masa harus menjangkakan kira-kira 35-40 jam seminggu untuk mereka belajar untuk tempoh ijazah mereka. Dalam istilah Michaelmas dan Hilary, ini akan melibatkan kira-kira enam hingga tujuh jam hubungan rasmi setiap minggu, dengan selebihnya terdiri daripada kajian bebas berstruktur.

Kajian bebas terutamanya terdiri daripada penyediaan kedua-dua formatif dan ringkasan kerja, walaupun ia juga termasuk penyertaan dalam pertemuan Masyarakat Sejarah, Seminar Sejarah Penyelidikan, dan kuliah profesor. Dalam istilah Trinity, pelajar kebanyakannya bekerja secara bebas untuk menulis disertasi mereka.

Para pelajar separuh masa akan rata-rata mengabdikan separuh masa untuk pelajaran mereka selama tempoh yang berlangsung dua kali lebih lama.

Penilaian

Penilaian sumatif untuk

Jadual waktu

Jadual waktu biasanya disediakan untuk pelajar semasa Minggu Freshers. Pengajaran boleh dijadualkan berlangsung pada mana-mana hari dalam seminggu. Walau bagaimanapun, jika boleh, petang Rabu biasanya disediakan untuk aktiviti sukan dan kebudayaan.

Kelayakan anda

Ijazah NCH direka dan dicipta oleh profesor dan fakulti kolej. Kursus-kursus ini mencerminkan bidang kepakaran dan minat penyelidikan mereka, yang bermaksud bahawa mereka sangat terlibat dengan bahan yang akan mereka ajarkan kepada anda, dan mungkin terdapat peluang bagi para pelajar untuk mengambil bahagian dalam penyelidikan aktif.

New College of the Humanities MA Memaklumkan program ijazah Dasar Ekonomi telah disahkan oleh Swansea University sebagai standard dan mutu yang sesuai dan akan membawa kepada penganugerahan Master of Science (MA) Swansea University.

Syarat kemasukan

Syarat kemasukan untuk Politeknik Global MSc di NCH London.Graduan

Penawaran biasanya dibuat untuk pemohon yang memegang ijazah sarjana kelas atas (atau setaraf). Setiap pemohon akan dinilai secara individu melalui permohonan mereka, rujukan dan pernyataan peribadi.Profesional

NCH ​​mengalu-alukan permohonan daripada pelajar matang yang mungkin telah keluar dari pendidikan untuk sementara waktu yang mempunyai pengalaman profesional yang setara.Keperluan bahasa Inggeris untuk pelajar antarabangsa

Kami biasanya akan memerlukan skor IELTS 7.0 (termasuk 6.5 dalam setiap komponen). Jika anda memerlukan visa untuk belajar di UK, maka kami hanya boleh menerima ujian IELTS dari pusat yang diluluskan UKVI dan bukan sebarang ujian Bahasa Inggeris lain kerana keperluan visa yang ditetapkan oleh Kerajaan Inggeris.

Pelajar EU / EEA yang telah mengambil Bahasa Inggeris yang lebih tinggi sebagai sebahagian daripada peperiksaan sekolah menengah mereka, atau yang telah dididik sepenuhnya dalam bahasa Inggeris sekurang-kurangnya tiga tahun sebelum permohonan, mungkin dikecualikan daripada keperluan ini. Pelajar EU / EEA yang sedang belajar IB (Baccalaureate Antarabangsa) boleh dikecualikan dengan syarat mereka telah mencapai gred berikut: Bahasa Inggeris A: Bahasa Inggeris

Kelayakan bahasa Inggeris mestilah diperoleh dalam tempoh dua tahun sebelum permohonan kepada NCH.

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education.

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education. Baca Ringkas