Master dalam Pengurusan Sumber Manusia, selain menyediakan anda sebagai pemimpin dan pakar dalam pengurusan Modal Insan dan melatih anda untuk memberikan penyelesaian global kepada keperluan pengambilan dan pengekalan personel, memotivasi bawahan kurikulum anda dan secara eksponensial meningkatkan peluang anda untuk memasukkan dan memperbaiki buruh

Dengan semua ini, Master dalam Pengurusan Sumber Manusia ini direka untuk semua yang ingin mengembangkan kerjaya profesional mereka di salah satu jabatan yang paling dihargai oleh syarikat peringkat tinggi.

Pilih untuk melatih di EUDE Business School, salah satu sekolah perniagaan paling penting di Eropah yang telah melatih lebih dari 100,000 pelajar, dengan ijazah sarjana yang muncul dalam kedudukan teratas kedudukan antarabangsa yang berprestij.

116399_adults-connection-convenience-1181715.jpg

Kecekapan dan output profesional Master dalam Pengurusan Sumber Manusia

Dengan meluluskan program Master dalam Pengurusan Sumber Manusia, anda akan memperoleh profesion berikut dan kompetensi peribadi:

 • Mengintegrasikan fungsi strategik kawasan HR dalam misi dan visi organisasi.
 • Memudahkan perubahan budaya organisasi yang diperlukan oleh syarikat.
 • Rancang secara strategik keperluan pengambilan, pembangunan dan pengekalan modal insan.
 • Memperoleh kesedaran yang lebih tinggi mengenai tahap tanggungjawab yang dimiliki pengurus apabila ia memberi inspirasi dan menggerakkan pasukannya, dalam mencapai keputusan dan meningkatkan prestasi kerja.
 • Membangunkan kemahiran dan kebolehan pengurusan yang memberi kesan positif kepada budaya organisasi, memudahkan penghantaran nilai-nilai etika perniagaan.

Program dan Tesis Sarjana dalam Pengurusan Sumber Manusia

 1. Pengurusan Perniagaan dan Organisasi
 2. Strategi Syarikat
 3. Pengurusan Kewangan
 4. Pengurusan Strategik Modal Insan
 5. Tarikan dan Pengekalan Bakat
 6. Pembangunan Bakat dan Potensi Manusia
 7. Sistem Pampasan dan Evaluasi Pengurusan
 8. Beyond People Management
 9. Pembangunan Arahan Kemahiran
 10. Projek Sarjana Akhir *
 11. Amalan (Hanya untuk Modaliti Kepentingan)

Metodologi Sarjana dalam Pengurusan Sumber Manusia

Metodologi kerja yang dibangunkan di EUDE Business School berdasarkan Kaedah Kes. Latihan yang praktikal adalah asas yang terbaik untuk pelajar memperoleh pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang diperlukan oleh syarikat. Kes-kes yang dikembangkan di setiap bidang pengetahuan adalah kisah kejayaan yang menawarkan pelajar margin untuk analisis dan perbincangan.

Kelas dengan kumpulan kecil atau Kampus Maya EUDE , platform utama di peringkat Eropah, akan menjadi forum yang paling sesuai bagi pelajar untuk berkongsi pendapat dan pantulan masing-masing dokumen.

Sukatan pelajaran telah disediakan di bawah pengawasan dan nasihat syarikat terkemuka di sektor ini, serta fakulti yang terdiri daripada eksekutif dan bekas pengarah syarikat multinasional dan nasional (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé atau Drommer Consulting) .

Pada akhir program pelajar akan menyampaikan dan membela Projek Master Akhir mereka. PFM adalah pelan perniagaan, nyata atau simulasi, di mana pelajar mestilah menggunakan semua pengetahuan dan alat yang diperolehi.

Sepanjang tempoh program pelajar itu akan mempunyai Tutor yang diperibadikan dan makanan yang berterusan oleh guru-guru, yang akan membolehkan pelajar mengetahui pada setiap masa titik penambahbaikan dan kekuatan mereka.

Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas »

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 17, 2019
Kursus ini Online, Lokasi Kampus, Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Sep 2019
Mei 2020
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Mei 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Mei 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

#EUDEtalent | Cristina Rosal MBA y RRHH - España

#EUDEtalent | Merlín Roxana, alumna de RRHH online