Kursus Pakar Tahap Kedua dalam Reka Bentuk Aksesori (Kasut dan Beg)

Umum

Penerangan Program

Tempoh dua tahun ini bertujuan untuk melatih seorang ahli profesional yang tinggi yang dapat menguruskan reka bentuk dan pembangunan koleksi aksesori (barangan kulit dan kasut), dari sudut pandang gaya, teknikal dan pengeluaran. Ia menyediakan sokongan dalam penyelidikan dan analisis trend fesyen dan dalam semua fasa pembangunan produk: dari penyelidikan bahan dan definisi model, ke reka bentuk gaya, hingga sampling, melalui definisi pemodelan.

Anda akan mempunyai kemahiran yang tinggi mengenai proses rantaian bekalan dan bahan / komponen produk. Anda akan belajar untuk menggunakan teknologi maklumat digital inovatif (2D dan 3D CAD), memohon prosedur syarikat untuk memastikan standard kualiti yang tinggi.

Kursus pengajian anda

Saya Tahun

ajaran

II Tahun

ajaran

Eksperimen dan kerja untuk belajar

Kaedah Akademi terdiri daripada 30% kuliah dan 70% permohonan praktikal. Pelajar akan bekerja di makmal terbuka di mana mereka boleh melakukan percubaan dan belajar, dengan simulasi kelas situasi sebenar, contohnya pencapaian prototaip untuk pelanggan.

Ujian dan projek akhir

Pada akhir tempoh dua tahun, pensyarah akan menilai jalan anda untuk membolehkan anda mengakses peperiksaan akhir, yang terdiri daripada menyampaikan projek anda.

Masa depan selepas Akademi

Selepas kursus pakar dua tahun, anda akan dapat bekerja di syarikat-syarikat di kulit, barangan kulit dan sektor kasut sederhana dan besar, di pejabat gaya, pejabat produk, pemodelan, prototaip dan jabatan perundingan teknikal.

Konsesi

Kreativiti kepunyaan semua orang. Atas sebab ini terdapat kemudahan untuk memudahkan akses kepada pengajian di Akademi:

  1. Bayaran dengan ansuran yuran
  2. Bahan pengajaran dalam talian termasuk
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

IUAD educational offer focuses on the qualities of excellence that characterize our institution, since its foundation in the '60: the strong technical component, developed over years of collaboration ... Baca lebih lanjut

IUAD educational offer focuses on the qualities of excellence that characterize our institution, since its foundation in the '60: the strong technical component, developed over years of collaboration with the corporate world, and the great attention to creativity respecting the tradition. Baca Ringkas