Keselamatan MSc dan Tadbir Urus Data MSc

Umum

Penerangan Program

Keselamatan MSc dan Tadbir Urus Data MSc

MSc dalam Keselamatan Siber dan Keselamatan Tadbir Urus Data akan mengajar anda tentang dunia digital hari ini. Melalui fokus utama ke atas kemahiran menyelesaikan masalah kritikal, program ini akan memastikan anda bersedia menghadapi cabaran yang dibentangkan dalam bidang pengurusan kewangan korporat.

Program sarjana pakar satu tahun ini meliputi asas-asas pengurusan data dan keselamatan siber, dengan tumpuan utama pada teknologi, perniagaan dan dasar. Pelajar akan membangunkan kemahiran profesional mereka untuk memenuhi tuntutan dunia digital hari ini yang sentiasa berubah.

119852_MScDataManagementandCyberSecurity.jpg

Perkhidmatan Web Amazon (AWS) Mendidik

Ini menyediakan tutor dan pelajar dengan akses kepada alat kerjasama terbaik, latihan kandungan dan teknologi AWS untuk pembelajaran berkaitan dengan awan. Selepas tamat pengajian, pelajar dilengkapi dengan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk kerjaya teknologi. Pelajar juga mempunyai akses kepada Lembaga Kerja Mendidik AWS untuk mencari kerja dan latihan teknologi.

Pentauliahan dan kedudukan

University of Law adalah pembekal pakar pendidikan perundangan dan perniagaan paling lama di UK dengan kadar kebolehpasaran sebanyak 97% *. Institut ini mempunyai pengalaman selama lebih dari 100 tahun yang menyokong pelajar untuk membina kerjaya yang berjaya.

* 97% pelajar LPC sepenuh masa yang lulus pada musim panas 2014 dan 2015 berkhidmat dalam tempoh sembilan bulan.

Siapa program ini?

Kursus ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan pengetahuan mendalam dan pemahaman kritikal terhadap aspek utama pengurusan data. Kursus ini mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, menyediakan pelajar dengan asas-asas yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam persekitaran kerja yang sentiasa berubah.

Berlin adalah hab teknologi yang akan datang dan dengan penduduknya yang pelbagai, lokasi yang sempurna untuk mengalami pendidikan antarabangsa. Anda akan mendapat peluang untuk melibatkan diri dalam budaya yang bertenaga Berlin yang ditawarkan sementara mendapat pandangan mengenai perniagaan Jerman seperti Sony, Deutsche Bahn dan pemain korporat utama lain.

Bagaimana anda akan belajar?

Kursus Pengurusan Data MSc dan Keselamatan Cyber disampaikan secara interaktif dengan tumpuan dunia sebenar, untuk menyediakan pelajar untuk dunia perniagaan yang sentiasa berubah selepas mereka lulus. Sebagai tambahan kepada pembelajaran bersemuka tradisional dalam kelas, anda akan menerima buku teks teras dan pelbagai bahan bacaan. Pelajar juga akan mendapat akses kepada pelbagai kemudahan dalam talian dari Financial Times dan badan profesional lain. Sumber-sumber ini menyediakan pelbagai sektor dan bahan berasaskan perniagaan yang mewakili perubahan perakaunan dan kewangan dan laporan analisis. Akses berterusan kepada artikel-artikel ini memastikan pelajar kita terkini dengan industri kewangan pantas hari ini dan dengan itu disediakan secara profesional untuk bidang ini.

Arah kerjaya

Sebagai hasil daripada revolusi digital, implikasi keselamatan data dan penipuan untuk syarikat adalah mendalam. Pelajar yang mengikuti kursus ini akan dilatih untuk sebarang operasi atau peranan strategik dalam perniagaan yang berubah atau perlu diubah kepada model keselamatan digital. Sebagai alternatif, terima kasih kepada tumpuan khusus kursus ini dan bidang pelajarannya, pelajar yang lulus dari ijazah ini akan dapat mengambil kelayakan profesional lebih lanjut atau PhD.

Melalui memperoleh pengurusan data dan kemahiran siber yang penting, anda akan dibentangkan dengan pelbagai peluang dalam dasar pengurusan data, prosedur dan sistem dalam pelbagai organisasi. Sama ada anda ingin meneruskan kerjaya dalam bidang ini, maju dalam pekerjaan anda atau beralih kerjaya, program ini untuk anda.

Pembayaran fleksibel

GISMA menawarkan pelan pembayaran yang fleksibel yang membolehkan anda menyebarkan kos yuran program anda di tiga rangkap.

Di samping itu, anda boleh memilih untuk ansuran bulanan. Diskaun disediakan. Deposit sebanyak € 2,000.00 diperlukan untuk bermula.

Modul

Modul teras termasuk:

 • Rangka Kerja Keselamatan Siber
 • Landskap Keselamatan Siber
 • Pengurusan Data
 • Kaedah Penyelidikan, Pembangunan Profesional dan Disertasi / Projek

Pilihan termasuk:

 • Teknologi Baru
 • Blockchain
 • Fintech
 • Perolehan dan SCM

Kenapa GISMA?

 • Sekolah perniagaan butik - pendekatan khusus kepada pelajar
 • Dengan kerjasama dengan University of Law, sebuah institusi berusia 150 tahun. Ia merupakan salah satu daripada penyedia pakar pendidikan undang-undang yang paling lama ditubuhkan di UK.
 • Kohort pelajar antarabangsa dengan lebih daripada 40 kebangsaan yang diwakili
 • Beasiswa dan pelan pembayaran yang fleksibel disediakan
 • Lokasi pusat bandar yang sempurna di Berlin
 • Kelas Jerman percuma
 • Program mengajar 100% dalam bahasa Inggeris

Kenapa Jerman?

 1. Jerman mempunyai kadar pengangguran terbaik ke-2 di EU, pada 3.4% *
 2. Gred 4 Graduan Terbaik bermula pada £ 40,650 di Eropah, dengan pertumbuhan ekonomi **
 3. Jerman adalah pilihan paling popular untuk pelajar antarabangsa yang ingin belajar di Eropah; Ia diiktiraf untuk pendidikan berkualiti tinggi dan anda boleh mengalami ini dengan GISMA ***.
 4. Berlin, ibukota Jerman adalah modal permulaan teknologi Eropah
 5. Berlin adalah bandar kedua terbesar di EU dan mempunyai pemandangan perniagaan yang berkembang maju, menawarkan pelbagai peluang pekerjaan untuk profesional muda dan graduan.

Jerman terkenal dengan sejarahnya yang kaya dalam budaya dan seni, menawarkan pelajar pengalaman antarabangsa yang memperkaya sambil menggabungkan pendidikan bertaraf dunia dari institusi rakan kongsi peringkat dunia kami.

* Statista

** Perniagaan Insider

*** Menurut statistik dan data dari monitor ICEF.

Keperluan kursus

 • 2: 2 atau ke atas dari Ijazah Sarjana Muda UK, atau kelayakan yang setaraf.
 • Keperluan antarabangsa - tahap Bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.
 • Kemasukan bukan standard: pemohon tidak standard dialu-alukan untuk memohon di GISMA. Pemohon tanpa ijazah sarjana muda boleh memohon sekiranya mereka mempunyai pengalaman pengurusan sekurang-kurangnya 5 tahun. Untuk maklumat lanjut dan butiran mengenai proses permohonan bukan standard sila hubungi kami.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Baca lebih lanjut

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Baca Ringkas