Kepimpinan pendidikan (med / alta) kepimpinan pengajaran

Umum

Penerangan Program

Program Kepimpinan Pengajaran akan memberi tumpuan kepada kepimpinan yang membangunkan calon untuk tugas kritikal mengubah daerah sekolah ke dalam budaya kecemerlangan. Untuk tujuan ini, calon-calon yang akan dilengkapi dengan pengetahuan yang sesuai, kebolehan dan pelupusan bagi memudahkan perubahan organisasi. Selaras dengan matlamat akademik institusi kami, salah satu misi kami adalah untuk membangunkan calon-calon yang akan membantu dan membawa sistem sekolah untuk menghapuskan jurang pencapaian, dan untuk memperbaiki kehidupan yang kurang bernasib baik dari segi ekonomi dan sosial yang mempunyai terlalu lama yang kurang mendapat pelajaran dalam ini negeri dan negara. Calon-calon akan dijangka untuk membangunkan kepakaran dalam menggunakan data untuk memandu usaha-usaha peningkatan, penilaian, dan untuk membuat dan membawa sekolah dan sistem sekolah komited untuk pembelajaran dan pencapaian pelajar.

Keperluan Program

Program Pakar Pendidikan dalam Pengajaran Kepimpinan termasuk 30-33 jam kredit dengan tidak kurang daripada 30 jam semester kerja kursus berada di tahap keenam tahun ke atas. Calon-calon akan melengkapkan 21 jam kredit kursus teras, termasuk teknologi, enam jam kredit analisis masalah dan penasihat tiga jam kredit elektif. Jika calon-calon tidak berjaya mengambil Survey kursus Pendidikan Khas, mereka akan perlu SED 500 - Pelajar luar biasa.

Waktu 27 kredit kursus teras dan projek masalah-analisis adalah seperti berikut:

 • ILP 674 Kepimpinan dalam Teknologi Pengajaran
 • ILP 680 Teori Organisasi dan Amalan
 • ILP 681 The Superintendency dan Seminar Organisasi Sekolah
 • ILP 682 Sekolah Pengurusan Perniagaan dan Akauntabiliti
 • ILP 683 Kurikulum dan Pengajaran untuk Pemimpin Pengajaran
 • ILP 684 Etika dan Perundangan Membuat Keputusan untuk Penguasa
 • ILP 685 Pembangunan Advanced Sumber Manusia
 • ILP 686 Kajian Klinikal dalam Pengajaran Kepimpinan Saya
 • ILP 687 Kajian Klinikal dalam Pengajaran Kepimpinan II

Calon akan memilih Satu Penasihat-diluluskan elektif daripada antara yang berikut:

 • EDU 602 Kaedah Statistik Intermediate
 • Tahap 600 kursus Reading
 • Tahap 600 kursus Pendidikan Khas

Peperiksaan Komprehensif: Selepas 15 jam semester kerja kursus teras, semua calon perlu mengambil dan lulus peperiksaan yang komprehensif sebelum memasuki fasa penyelidikan program. Semasa fasa penyelidikan tesis atau bidang kajian program ini, calon dikehendaki secara berterusan mendaftar.

Yuran Sarjana

Berikut adalah anggaran tuisyen dan kos untuk pelajar siswazah sepenuh masa yang tinggal di kampus semasa tahun akademik 2017-18. Kos dan yuran sebenar mungkin berbeza bergantung pada keputusan pendaftaran dan gaya hidup. Anda juga mungkin ingin mengkaji anggaran tuisyen dan kos untuk pendaftaran siswazah separuh masa pada lengkap kami Lembaran kerja belanjawan. Untuk pecahan yuran mengikut jam kredit dan semester, muat turun 2017-18 Jadual Pelajar dan Yuran Pelajar.

In-State Out-of-State
Perbelanjaan Dibilkan
Yuran tuisyen $ 10,156 $ 17,572
Bilik / Lembaga $ 5,422 $ 5,422
jumlah kecil $ 15,578 $ 22,994
Perbelanjaan Anggaran Lain
buku $ 1,000 $ 1,000
pengangkutan $ 1,552 $ 1,552
Pelbagai / peribadi $ 1,840 $ 1,840
jumlah kecil $ 4,392 $ 4,392
Anggaran Jumlah $ 19,970 $ 27,386
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree pro ... Baca lebih lanjut

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree programs; (2) serve as the campus-wide advocate for the advancement of graduate education; and (3) provide oversight for standards of excellence, fairness and equity in all graduate programs. Baca Ringkas