Jualan Digital MSc

Kursus Penjualan dan Pengurusan Digital MSc telah direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran strategik yang diperlukan untuk menganalisis dunia digital yang terus berkembang.

Anda akan mendapat pemahaman asas mengenai bidang ini dengan menganalisis peranan model perniagaan digital dalam teknologi yang mengganggu, pemasaran media digital dan sosial, tadbir urus digital dan sistem maklumat. Topik penting lain yang akan dibincangkan termasuklah pengurusan hubungan pelanggan digital, pengambilan keputusan berasaskan data dan kepimpinan jualan digital.

Dengan tumpuan utama terhadap kebolehpasaran, kursus ini akan memastikan pelajar sentiasa terkini dengan perkembangan terbaru dalam bidang yang sentiasa berubah-ubah ini.

119854_MScDigitalSalesManagement.jpg

Pentauliahan dan kedudukan

University of Law adalah pembekal pakar pendidikan perundangan dan perniagaan paling lama di UK dengan kadar kebolehpasaran sebanyak 97% *. Institut ini mempunyai pengalaman selama lebih dari 100 tahun yang menyokong pelajar untuk membina kerjaya yang berjaya.

* 97% pelajar LPC sepenuh masa yang lulus pada musim panas 2014 dan 2015 berkhidmat dalam tempoh sembilan bulan.

Siapa program ini?

Kursus ini mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mengejar, memajukan atau menukar kerjaya dalam pengurusan data dan jualan.

Kenapa GISMA?

 • Sekolah perniagaan butik - pendekatan khusus kepada pelajar
 • Akreditasi AMBA sejak tahun 2011 dengan beberapa rakan kongsi bertauliah yang hanya mendapat 1% daripada sekolah perniagaan elit dunia
 • Program dengan kedudukan global teratas - MIB menduduki tempat ke-20 di dunia oleh Economist pada tahun 2017
 • Kohort pelajar antarabangsa dengan lebih daripada 40 kebangsaan yang diwakili
 • Biasiswa, pelan pembayaran yang fleksibel dan diskaun awal burung disediakan
 • Lokasi pusat bandar yang sempurna di Berlin
 • Kelas Jerman percuma dan 100% dalam bahasa Inggeris

Kenapa Jerman?

 1. Jerman mempunyai kadar pengangguran terbaik ke-2 di EU, pada 3.4% *
 2. Gred 4 Graduan Terbaik bermula pada £ 40,650 di Eropah, dengan pertumbuhan ekonomi **
 3. Jerman adalah pilihan paling popular untuk pelajar antarabangsa yang ingin belajar di Eropah; Ia diiktiraf untuk pendidikan berkualiti tinggi dan anda boleh mengalami ini dengan GISMA ***.
 4. Berlin, ibukota Jerman adalah modal permulaan teknologi Eropah
 5. Berlin adalah bandar kedua terbesar di EU dan mempunyai pemandangan perniagaan yang berkembang maju, menawarkan pelbagai peluang pekerjaan untuk profesional muda dan graduan.

Jerman terkenal dengan sejarahnya yang kaya dalam budaya dan seni, menawarkan pelajar pengalaman antarabangsa yang memperkaya sambil menggabungkan pendidikan bertaraf dunia dari institusi rakan kongsi peringkat dunia kami.

* Statista

** Perniagaan Insider

*** Menurut statistik dan data dari monitor ICEF.

Bagaimana anda akan belajar?

Kursus ini disampaikan secara interaktif dengan tumpuan dunia sebenar. Pembelajaran akan berlaku di dalam dan di luar persekitaran bilik darjah. Pembelajaran bersemuka akan disokong oleh banyak sumber dalam talian, termasuk kajian kes, simulasi, video pembelajaran, bahan bacaan dan ujian dan maklum balas dalam talian.

Program ini terdiri daripada tiga jam hubungan bengkel setiap minggu setiap 30 modul kredit untuk mempromosikan interaksi kumpulan, serta sokongan peribadi kepada individu.

Arah kerjaya

Selepas tamat kursus ini, pelajar akan mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk peranan pengurusan dalam pelbagai industri.

Tambahan pula, pelajar yang lulus dari ijazah ini mungkin mempertimbangkan melanjutkan pengajian dengan kelayakan profesional atau kelayakan PhD.essional atau PhD.

Pusat pembangunan kerjaya

Pusat Pengembangan Kerjaya yang berdedikasi kami akan membantu pelajar memenuhi matlamat kerjaya mereka melalui pelbagai perkhidmatan khusus, dan mewujudkan hubungan yang berpanjangan dengan alumni dan majikan.

Matlamat kami
 • Membantu pelajar membuat hubungan antara pengalaman akademik mereka dan laluan kerjaya yang dipilih
 • Menawarkan peluang pendidikan yang berkaitan dengan kerjaya yang membantu pelajar mewujudkan rancangan kerjaya dan meningkatkan perkembangan profesional dan peribadi mereka
 • Bekerjasama dengan alumni untuk meningkatkan interaksi antara bekas dan pelajar semasa untuk tujuan penerokaan kerjaya
 • Memperkukuhkan dan memperluaskan perhubungan dengan majikan
 • Membina perkongsian strategik dengan persatuan syarikat tempatan dan menganjurkan acara rangkaian untuk syarikat dan pelajar di GISMA.

Pembayaran fleksibel

GISMA menawarkan pelan pembayaran yang fleksibel yang membolehkan anda menyebarkan kos yuran program anda di tiga rangkap.

Di samping itu, anda boleh memilih untuk ansuran bulanan. Diskaun disediakan. Deposit sebanyak € 2,000.00 diperlukan untuk bermula.

Modul

Tahun ini akan terdiri daripada modul teras berikut:

 • Teknologi Pemasaran Digital
 • Membuat keputusan berdasarkan data
 • Pengurusan Jualan Digital

Satu modul elektif dari senarai di bawah:

 • Teknologi Baru
 • Blockchain
 • Fintech
 • Perolehan dan SCM

Plus:

 • Kaedah Penyelidikan, Pembangunan Profesional dan Disertasi / Projek

Keperluan kursus

 • 2: 2 atau ke atas dari Ijazah Sarjana Muda atau kelayakan yang setaraf dengannya.
 • Keperluan antarabangsa - tahap Bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.
 • Sekiranya anda sebelum ini mengkaji kelayakan atau modul dalam kelayakan yang anda percaya mungkin dipertimbangkan untuk pengecualian, laluan aplikasi tidak standard juga tersedia. Untuk maklumat lanjut dan butiran mengenai proses permohonan bukan standard, sila hubungi kami.
Program diajar dalam:
 • English

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh GISMA ULaw »

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 6, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
19,250 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date